10 flotte kjoler til juleaften

1 / 2 / 3 / 4 / 5 / 6 / 7 / 8 / 9 / 10

Her får I nogle af mine favoritkjoler til juleaften og hvilket bedre emne kan man tage fat på end dette, på en dag hvor sneen har dalet ned undenfor. Jeg har selv lige modtaget min kjole til juleaften og den skal I nok også få at se inden længe, jeg er nemlig helt forelsket i den!

Jeg har altid syntes kjolen til juleaften gerne må være pæn og behagelig på samme tid for let's face it, pailletter all over er altså ikke særligt behageligt, på en aften hvor man propper sig med lækre julegodter og sidder ned størstedelen af aftenen - am I right?

Selvom jeg allerede har fundet min julekjole, så måtte nr. 2, 4 & 9 gerne flytte ind, især nu hvor asos tilbyder 15% på hele sortimentet med koden "XMASASOS15" - lige i tid til, at I kan nå at bestille julekjolen og evt. nytårskjolen hjem

Shop med procenter HER

I have gathered my favorite Christmas dresses, all perfect for Christmas eve. And remeber to get 15% off asos with the code "XMASASOS15" - shop here

Likes

Comments

Julie Mænnchen
,
Ja den måtte altså også hjertens gerne få en plads herhjemme - den er bare så smuk! :) Men ja, vi må krydse fingre for, at den kommer på tilbud engang :)
Julie Mænnchen
,
Det er den nemlig - rygdetaljen er så smuk :)