90'ER HÅRPYNT OG STRIK

Frakke: H&M // Strik: Pieces // Jeans: IVY Copenhagen (similar here) // Støvler: Bianco (similar here)
Perlespænder: Sui Ava // Taske: Nunoo Alimakka

I har sikkert allerede spottet de fine hårspænder rundt omkring i bybilledet og jeg kunne altså heller ikke lade være med at hoppe med ombord. De ligner mest af alt noget, som jeg havde i mit prinsesse-smykkeskrin som barn (hvem der dog bare havde gemt indholdet...) Men de er så fine!

Spænderne er fra Sui Ava (find direkte link under billedet) men de kan efterhånden findes mange steder. Endelig en trend, som både er super fin, feminin og praktisk på én og samme tid. De er perfekte til at holde mit tykke hår væk fra ansigtet. Frakken er også forholdsvis ny og fra H&M. Jeg er en pige med rigtig mange frakker, gemt i vores skabe herhjemme. Men da jeg fandt denne, slog mig pludselig at jeg ikke ejede en helt almindelig klassisk sort frakke. Så det skulle der selvfølgelig laves om på!

Søndagen har jeg brugt på fødselsdag hos Anders' søster og med os hjem, kom et par gammeldags fastelavnsboller med syltetøj, så det er ikke helt så ringe igen. Hvordan har Jeres Søndag været indtil videre?

-

They have been all over town the last couple of weeks - the prettiest pearl hairclips. So pretty and practical at the same time, just perfect for keeping my thick hair away from my face, haha! The coat is also new and found at H&M. Trying it on, I suddenly realised, that I did not have a classic black coat in my collection, so I had to have it

Likes

Comments

norsketankeridanmark
norsketankeridanmark,
Veldig fin til den den hår pynten 👌
nouw.com/norsketankeridanmark
Itsmypassions
Itsmypassions,
Tusind tak - syntes det giver et rigtig fint touch til looket 😊
nouw.com/itsmypassions
celinelundqvists
celinelundqvists,
Itsmypassions
Itsmypassions,
Tusind tak, er glad for at du kan lide det! 😊
nouw.com/itsmypassions