Almost a collection

Har sørme været flittig på kurset og har kreeret endnu to nederdele. Efter vi havde lavet grundformen for en alm. nederdel, var det bare med at slå sig løs og designe efter eget ønske - elsker sådanne opgaver, hvor man får lov at være kreativ efter egne stilarter & farveønsker!

Jeg har længe ønsket mig en form for lædernederdel, så fik fat på dette imiterede læderstof i Stof 2000 og så var det ellers bare med at gå i gang, da jeg allerede vidste præcis hvordan resultatet skulle ende ud. Jeg er super glad for den (også selvom den var et rent h..... at sy pga. stoffet) og er sikker på, at den bliver fin her til efteråret med et par strømpebukser og en basic t-shirt. Stilen på den bordeaux nederdel, har jeg også længe haft på hjernen og var så heldig at en anden sød pige på holdet, allerede havde lavet mønster til den, så det blev en hurtig process - så godt!

Hvad syntes I forresten om dem - er de godkendt?

-

I made two new skirts at my design and sewing course. I already adore them both and I am sure they will be used quite frequently this fall & winter together with a pair of stockings or leggings. Do you approve?

Likes