Året der gik på itsmypassions.dk

I begyndelsen af året, afprøvede jeg et nytårsforsæt heddende, at jeg ville begynde at købe kvalitet frem for kvantitet. Derfor blev der også tilføjet både Stine Goya & InWear til samlingen i 2012

Jeg fremviste ti ting, som kunne erhverves for under 300 kr. Ved nærmere eftertanke, må jeg hellere få gang i denne slags indlæg igen i det nye år!

Jeg kiggede på en fantastisk læderjakke, smukke farveskalaer & tasker fra Lommé (som jeg nu kender endnu mere til) under modeugen tilbage i februar. Ville elske at eje både jakken & taskerne!

2012 var også året hvor grafiske prints virkelig fik plads i diverse magasiner mm. Derfor sammensatte jeg to looks, hvor disse prints kunne indgå. Håber det er en trend som vil fortsætte

Jeg afsluttede min tid hos mit praktiksted under uddannelse og var nu på vej mod eksamen & beviset som Grafisk Designteknolog

Det var også i år jeg startede med at lave "I would love to wear" - en collage som vil fortsætte i det nye år

Jeg formåede at lave denne lille dadel kugle snack, som også er blevet prøvesmagt flere gange siden

Jeg fik fat på den ombloggede ebay halskæde...

Tilbage i sommers mødtes jeg også med nogle søde blogger-piger i Aarhus til arrangement (billede lånt af Signe)

Jeg fik endelig fingrene i min elskede denim/læderjakke fra Gestuz - den hænger allerede klar til foråret!

I så billeder fra vores ferie til Venedig/Italien fik I også at se - glæder mig allerede til næste års rejser!

Jeg blev stor fan af den høje knold, som hurtigt blev populær i blogland

Jeg var også så heldig at blive forkælet med både Summerbird lakridsmandler fra en sød kæreste, et flot sæt med karaffel & krus, som jeg vandt i en konkurrence & fantastiske guldsmykker fra Jane Kønig - kan kun håbe at 2013 bliver ligeså godt!

Året bød også på en nominering & invitation til modeblogprisen - en anerkendelse som jeg sætter meget pris på

Jeg modtog også mit uundværlige 50mm objektiv fra Sony - vil slet ikke kunne leve uden nu...

Et objektiv der gjorde det muligt at vise jer outfitbilleder i meget bedre kvalitet med fokus og det hele. Billeder som der forhåbentligt kommer endnu flere af i det nye år, nu hvor udstyret er helt i top!

Som et sidste indlæg for år 2012, tænkte jeg at jeg ville se tilbage på året på bloggen og vise jer lidt derfra. Det er en god måde at få de nye læsere med, samt sjovt for især mig at kigge tilbage på årets indhold samt til & fravalg. Indlægget blev lidt billedtungt, men nu hvor vi befinder os på nytårsaften syntes jeg det var synd at dele det op, så håber I kan klare mosten denne ene gang på året.

Jeg håber at det nye år kommer til at indeholde flere gode samarbejder mellem virksomheder & bloggen, flere spændende rejser, outfitbilleder, samt nye spændende græsegne for bloggen, som I vil både se & høre mere til i det nye år - er sikker på, at det nok skal blive en spændende omvæltning for os alle. Dermed vil jeg ønske jer en rigtig skøn nytårsaften og håber I kommer godt ind i det nye år - jeg vil i hvert fald gøre mit bedste for at inspirere jer i år 2013!

Godt nytår alle sammen - vi ses i det nye år! <3

-

A happy new year to you all!

Likes

Comments

Milana - TastyPrettyThings,
Så mange fantastiske detaljer og billeder. Jeg nyder virkelig at kigge på din blog - den indeholder så meget stil og charme :) Godt Nytår til dig!
www.tastyprettythings.dk
katrine korning,
Ej hvor er den læderjakke bare lækker! SÅ fed! :) knus http://katrinekorning.bloggersdelight.dk/ Jeg har Stine A giveaway på bloggen, hvis du er interesseret :)
katrinekorning.bloggersdelight.dk/
Katrine Guldbæk,
Super dejlige billeder. Jeg vil meget gerne se flere indlæg, hvor du finder ting til under 300 kr. Går ind for budget ;-)
katrineguldbaek.dk
Julie,
Det har jeg i hvert fald og det er altid lidt sjovt at kigge tilbage på årets begivenheder :) Kigger bestemt lige forbi og lyder godt med det danske tiltag :)
www.itsmypassions.dk
Julie,
Hvor er du sød! tusind tak skal du have :) Det er jo altid dejligt at høre, når I kan lide det jeg finder frem
www.itsmypassions.dk
Julie,
Ja, var også helt skudt i den, der tilbage i februar sidste år, for ja, den er virkelig fed! Kigger da lige forbi :)
www.itsmypassions.dk
Julie,
Tak skal du have Katrine! Det vil jeg bestemt tage fat på igen, det er også lidt sjovt at se hvad man kan få til/under en bestemt pris :)
www.itsmypassions.dk
Katrine,
Hvor har du haft et spændende år, Julie. Og det har virkelig været en fornøjelse at følge med. Jeg glæder mig rigtig meget til at følge med i, hvad du finder på i 2013. Godt nytår!! :-)
aphotographicfairytale.blogspot.dk
Julie,
Hvor er det dejligt at høre - og tusind tak fordi du gør det! :) Glæder mig også til at se, hvad dette nye år byder på af spændende begivenheder mm.
www.itsmypassions.dk
Jadore blog,
Sikke en masse ting der er sket for dig JUlie :)
www.karina-blog.dk/