Årets julekjoler / Inspiration

1 / 2 / 3 / 4 / 5 / 6 / 7 / 8 / 9

Det er jo ved at være tid til julefrokoster og derfor også tid til smukke kjoler med glitter og andet stads. Jeg er både til afslappede kjoler med en ekstra flot detalje eller kjoler med max glimmer & glitter, som også gør sig godt til nytårsfesten!

Julefrokostkjolen skal jo også afspejle den type fest man skal til, derfor kigger jeg ofte forbi f.eks. asos for at se på deres flotte udvalg i alle prisklasser. Men hvis man nu står og skal bruge en gallakjole til f.eks. nytår eller en ekstra fin julefest, så tag lige et kig forbi Trendsales. Her kan man nemlig ofte finde den helt rigtige kjole til billige penge - da en sådan kjole oftest kun bruges én gang, hvorefter den sættes til salg - smart!

Jeg varmede tidligere idag hænderne på en lækker varm kakao, efter et meget koldt photoshoot med Sofie - uhh hvor skal man godt nok til at have vanter på! Har I også frosset idag?

-

A few Christmas party favorites from asos. I really love their big selection and great prices!

/Sponsoreret/

Likes

Comments

Vipse,
Nr 4 og nr 9 er rigtig fine men minder meget om hinanden. Måske nr 4 juleaften og nr 9 nytårsaften? Jeg er i Hamborg pt og jeg lover dig jeg har frosset om hænderne! Men der er heldigvis massere af butikker til at varme hænder og visakort i :)
Www.vibenielsen.dk/wordpress
Julie P.,
Jeg er helt vild med nummer 2, det kunne sagtens blive min kommende nytårskjole! :)
www.thisisjulie.dk
Lasse,
synes godt om nummer 5 (;
lykkesko.dk
Julie Mænnchen,
Det lyder da som en god fordeling, de er i hvert fald smukke i begge farver & modeller :) Lyder eller lækkert med flotte butikker at varme hænderne i - spændende!
www.itsmypassions.dk
Julie Mænnchen,
Den virker også bare så behagelig og lækker på samme tid pga. det fluffy & glitrende materiale :)
www.itsmypassions.dk
Julie Mænnchen,
Den er også bare super flot :)
www.itsmypassions.dk