Autumn/Winter collection - Gestuz did it again!

Som så ofte før, har jeg endnu engang taget fat på altid fantastiske Gestuz og deres a/w kollektion, som jeg er meget imponeret over. Skønt at finde en kollektion som både imponerer & inspirerer på én og samme tid - ikke ofte det sker.

Har altid været glad for de materialer, farver & snit som Gestuz benytter sig af, også derfor jeg ville elske at eje flere af deres styles. Items som jeg beriger klædeskabet med engang imellem, når budgettet tillader det. Syntes det er svært at udvælge nogle favorit looks af de ovenstående, men kan i hvert fald godt blive enig med mig selv om, at paillet delene er meget fine og meget mig! (men det er det hele nu...)

Jeg er pt. ved at gennemrode klædeskabet for at finde ting, der gerne skulle få en ny ejer snarest. Både pladsmanglen & pengepungen er nemlig begyndt at brokke sig - så I kan glæde jer til en helt ny salgsside med nedsatte priser!!

Hvad syntes I, tiltaler kollektionen jer?

-

A few of my favorites from the Gestuz a/w collection - a great mix of rough and feminine materials. I really love the mix of the materials and the model is perfect for this shoot right?

Likes

Comments

Rebel Against Yourself
Rebel Against Yourself,
Det er virkelig en skøn kollektion! Kunne eje det hele! :Dwww.cbisgaard.dk
Julie
Julie,
Ville bestemt heller ikke have noget imod at tage imod hele kollektionen, hvis de nu spurgte :)www.itsmypassions.dk
Write a comment...
IP: 82.99.3.229