Autumn/Winter collection - Gestuz did it again!

Som så ofte før, har jeg endnu engang taget fat på altid fantastiske Gestuz og deres a/w kollektion, som jeg er meget imponeret over. Skønt at finde en kollektion som både imponerer & inspirerer på én og samme tid - ikke ofte det sker.

Har altid været glad for de materialer, farver & snit som Gestuz benytter sig af, også derfor jeg ville elske at eje flere af deres styles. Items som jeg beriger klædeskabet med engang imellem, når budgettet tillader det. Syntes det er svært at udvælge nogle favorit looks af de ovenstående, men kan i hvert fald godt blive enig med mig selv om, at paillet delene er meget fine og meget mig! (men det er det hele nu...)

Jeg er pt. ved at gennemrode klædeskabet for at finde ting, der gerne skulle få en ny ejer snarest. Både pladsmanglen & pengepungen er nemlig begyndt at brokke sig - så I kan glæde jer til en helt ny salgsside med nedsatte priser!!

Hvad syntes I, tiltaler kollektionen jer?

-

A few of my favorites from the Gestuz a/w collection - a great mix of rough and feminine materials. I really love the mix of the materials and the model is perfect for this shoot right?

Likes

Comments

Nanna,
Ja, kollektionen tiltaler mig rigtig meget. Jeg har allerede udset mig op til flere styles jeg gerne vil eje :-) Det kunne godt gå hen og blive en dyr fornøjelse, haha. Men jeg synes virkelig at Gestuz har lavet nogle fantastiske kollektioner i løbet af de seneste par år.
www.nannasmed.dk
Julie,
Sjovt, har det helt på samme måde. Det er bare som om, at deres kollektioner bare bliver bedre & bedre :) Og ville også elske at have råd til flere af disse designs!
www.itsmypassions.dk
SofieRefer.dk,
Jeg er også ret vild med Gestuz, jeg synes tit de formår at ramme lige præcis det udtryk man gerne vil have, for ikke at nævne materialet - det er så lækkert!!
sofierefer.dk
Julie,
Kunne ikke være mere enig ang. materialerne - så lækre og man føler virkelig at man får noget for pengene :)
www.itsmypassions.dk
Rebel Against Yourself,
Det er virkelig en skøn kollektion! Kunne eje det hele! :D
www.cbisgaard.dk
Julie,
Ville bestemt heller ikke have noget imod at tage imod hele kollektionen, hvis de nu spurgte :)
www.itsmypassions.dk