BABYAFTRYK AF HÆNDER & FØDDER - GOD GAVEIDÉ TIL BARNEDÅB

Reklame - lavet i samarbejde med Babyaftryk.dk

Jeg har indgået et ret spændende samarbejde med Babyaftryk og jeg glæder mig til at fortælle Jer mere om det fine koncept. Jeg har altid vidst, at jeg gerne ville have en eller anden form for minde fra Laura's tid som baby og gerne noget, som vi kunne have til at stå fremme som en del af indretningen. Det er i hvert fald noget som jeg ved, at jeg vil blive glad for mange år fremover og måske også noget, som man mange glemmer med en ny baby i huset.

Da Laura var ca. 7 måneder, var vi forbi Little Reusers i Nørresundby for at få lavet et aftryk af hendes små hænder & fødder, af Louise fra Babyaftryk, som med jævne mellemrum besøger butikken og laver fine hånd- & fodaftryk i stentøj.

FLOT MINDE SOM PYNTER
Nu har vi haft aftrykket til at stå fremme i stuen i nogle måneder og jeg elsker det
Vi valgte det lyse stentøj med en blank glasering, men den mokkafarvede og det matte lyse stentøj er altså også begge virkelig flotte! Vi fik lavet et dobbel-aftryk, hvor man får aftryk af en enkelt hånd og en fod på samme plade, men kan kan også sagtens vælge at lave en enkelt håndaftryk, et fodaftryk eller endda søskendeaftryk, hvilket også er ret fint!

Man kan selv vælge hvad der skal stå på det færdige aftryk, men vi gik klassisk til værks og valgte hendes navn + alder. Og jeg er vild med, at man kan se hendes små fine linjer fra håndfladen i selve trykket (selvom det er svært at fange i lyset)

Louise kæler virkelig for detaljerne og man kan sagtens fornemme, at hun går meget op i håndværket. Efter hvert tryk, udglatter og finpudser hun selve aftrykket og pladen, uden at ødelægge de fine linjer i selve aftrykket. Hvis man følger med på hendes Instagram, kan man også se hvordan hun færdiggører et tryk, det er faktisk ret spændende at følge med i

GOD GAVEIDÉ
Selve trykket er en rigtig fin gaveidé - enten som barsels-, dåbsgave eller som gave til en selv. Det er et minde som man kan have med sig for evigt og som Louise så fint skriver det på hjemmesiden "Dit barn bliver aldrig så lille igen, som nu" og det er jo helt rigtigt. De vokser så utroligt hurtigt og man skal virkelig huske at nyde det hele. Nu har jeg bare noget ekstra fint at se tilbage på.

I kan finde priser på alle former for aftryk her

BABYAFTRYK KOMMER TIL AALBORG
Torsdag d. 10. Juni kommer Louise fra Babyaftryk til Little Reusers i Nørresundby og jeg kan varmt anbefale Jer at booke en tid. Louise er så sød og imens man venter, kan man altid tage et kig på de mange stande med secondhand børnetøj i butikken. Da leveringen kan vare op til 3 måneder i travle perioder, ville det også være en idé at få styr på et aftryk til julegaverne. Det ville i hvert fald være en fin gave, at give de nye bedsteforældre eller sig selv

Louise kører rundt i hele landet og I kan se alle hendes stop og datoer i kalenderen her

  • Bolig

Likes

Comments

Venterpaavinblog,

Sikke en sød idé - tror lige jeg skal informere min veninde om den mulighed, for hun værdsætter højt at kunne give noget personligt i en familie, hvor gaver ikke skal være for materielle - vi bor begge i Aalborg, så det er jo kun et smut væk.

www.venterpaavin.dk
Itsmypassions
Itsmypassions,

Ja god idé 😊 Det er så fin en gaveidé! <3

nouw.com/itsmypassions