Black Swan Forårskollektion 2013 / Favorites

Som I nok allerede har opfanget, bliver Black Swan´s nyeste forårskollektion tilgængelig på webshoppen lidt over midnat i nat d. 18/2 - så ventetiden er næsten ovre. Jeg har haft mulighed for at få et nærmere indblik i deres fine styles og har her ovenover samlet mine favorit looks

Det har ikke været nogen nem opgave at udvælge favoritterne, da de alle er lige i øjet & meget brugbare på hver sin måde. Designerne bag er så dygtige til at designe basis varer med fede detaljer, som kan sammensættes og bruges til mange forskellige outfits. Tag f.eks. de leggings, som ses på nederste billede, de kan stort set sættes sammen med alle t-shirts & toppe i kollektionen, hvilket er så godt gennemtænkt og giver et hav af muligheder for kunden - smart!

Alt i alt er jeg meget imponeret over denne kollektion og jeg har allerede et par styles i kikkerten, som f.eks. de fede paillet bukser, den grå t-shrt kjole, den sorte basiskjole, buksedragten, de sorte leggings med lynlås detaljen og mange flere (hvor skal man starte & slutte..?)

Hvilke items har I i kikkerten & hvad syntes I om kollektionen?

-

All lovely styles from Black Swan and their newest spring collection. I love pretty much every piece and I am amazed by the opportunities for mix/matching. All pretty basic styles with great details, which can be used in so many ways

Likes

Comments

Natascha Coester,
ELSKER elsker elsker buksedragten!!! :)
www.nataschacoester.dk
Julie Mænnchen,
Lyder som en god plan :) Syntes især også at deres basis t-shirts er lækre, hvor specielt denne: http://www.blackswanfashion.dk/produkt-visning/april-ss-top.aspx er min yndlings og så dejlig i materialet :)
www.itsmypassions.dk
Julie Mænnchen,
Det var da så lidt, er bare glad for, at endnu en har fået øjnene op for deres fede designs :)
www.itsmypassions.dk
Julie Mænnchen,
Helt samme tanke her :D
www.itsmypassions.dk
Julie Mænnchen,
Ja, så dem godt nok, de er så fine :) Men ja, de jeans med lynlåse gad jeg godt nok også godt eje - de ser bare så fede ud! Og kunne også sagtens finde flere der med glæde måtte flytte ind :) Sidste kollektion havde bestemt også nogle gode items, har selv en del derfra . hvor især en grå t-shirt er min favorit! :D
www.itsmypassions.dk
Julie Mænnchen,
Okay, jamen det er jo godt at høre at de er gode - kan være de også skal herhjem at bo så :)
www.itsmypassions.dk
Julie Mænnchen,
Ja, de er bestemt også på hitlisten herhjemme - vil så gerne eje dem begge :) Er sikker på, at de vil være gode i garderoben :)
www.itsmypassions.dk
Julie Mænnchen,
Kan jeg sagtens forstå, det bliver da sikkert også super hyggeligt :) Den sorte kjole med lynlås virker også så lækker, er vild med formen. Lyder godt med den læderjakke, glæder mig til at se hvad du finder på - selvom det er en jungle :)
www.itsmypassions.dk
Julie Mænnchen,
Samme her - den er bare noget så flot! :)
www.itsmypassions.dk
Julie Mænnchen,
Har det helt på samme måde - den måtte mere end gerne få en fast plads herhjemme :)
www.itsmypassions.dk