Black Swan / SS13

For ikke længe siden, fik jeg tilsendt billeder fra Black Swan´s kommende kollektion. Det er deres forår- & sommerkollektion der er tale om og de søde kvinder bag, har endnu engang formået at ramme plet med farver & stil, så der er flere items at se frem til! Jeg fik i efteråret/vinteren tilsendt lidt styles fra deres første kollektion, hvor blandt andet den smukke pailletjakke var en del af udvalget. Styles som jeg ofte bruger pga. deres anvendelighed & gode farver

Jeg glæder mig helt sikkert til, at deres kollektion kommer online hvilket sker d. 18. februar. I får desuden mulighed for at se mere til kollektionen her på bloggen, så I er bedst muligt forberedt på den nye kollektion - håber I er ligeså begejstret & forventende som mig!

-

Some pictures from the danish brand Black Swan and their spring/summer collection. I just love the the basic styles and the neutral colors.

  • Mode

Likes

Comments

Sidsel,
Tror faktisk, at jeg mere vild med jakken på billede 3 end pailletjakken, selvom den også er noget af et festfyrværkeri :D
www.freedom.bloggersdelight.dk
Julie Mænnchen,
Den er også bare rigtig flot, den jakke på tredje billede :) Og ja, pailletjakken er også super fed og så flot i farven :)
www.itsmypassions.dk