Blogger guide til kamera & billedudstyr

Da jeg modtog endnu et lille stykke kameratilbehør i dag, tænke jeg at det måtte være på tide, med en lille guide/anbefaling af de remedier, som jeg benytter mig af. Som det også ses bruger jeg blandt andet flere forskellige objektiver, en lille (ny) fjernbetjening samt et kamerastativ

Praktisk & billig fjernbetjening: Denne lille fjernbetjening er netop blevet afleveret i min postkasse, efter at den blev bestilt gennem ebay d. 22/9 - hurtig levering tjek!. Den skulle gerne kunne afhjælpe problemerne med selvudløseren, når man ikke har en fotograf til at hjælpe f.eks. med outfit billeder. Da jeg bestilte den, var jeg dog lidt i tvivl om den nu også ville passe til mit kamera, da jeg ved Sony havde fået at vide, at netop min model (Sony Alpha 230) ikke kunne benytte en fjernbetjening. Men den virker sørme perfekt dertil og leveres desuden inkl. batterier til en pris af ca. 17 kr. - find den her

Kamerastativ / Hama Star 61: Dette stativ fik jeg foræret af min kæreste for ca. et år siden og det har fulgt mig rundt lige siden. Det passer perfekt til mange kameraer og føles ret stabilt. Man kan f.eks. hænge en sandsæk eller andet tungt på krogen i bunden, for at holde det fast på jorden. Stativet kan desuden blive ret højt og kan nemt pakkes sammen igen, i den medfølgende pose. Helt sikkert en god kammerat til outfit billeder. Find stativet til 199 kr. her Sony objektiver / 50mm & 18-55mm: Dette er de to objektiver som jeg oftest bruger til billeder her til bloggen. Jeg har været så heldig at få mit elskede 50mm objektiv i gave af Sony, bestemt en af de bedste gaver jeg længe har fået, da jeg ikke har haft det af kameraet siden. 18-55mm objektivet er rigtig godt til helt alm. billeder af f.eks. naturen, bygninger mm. da den nemt kan zoome ud & ind, uden at man skal flytte sig meget. Hvor 50mm objektivet er en god investering til f.eks. detalje & outfit billeder. Find begge objektiver her

Det er helt klart altid en god idé, at tage en snak med personalet i fotobutikken, de ved nemlig for det meste hvad de taler om, og de kan desuden finde det helt rette udstyr til netop dig & dit forbrug. Jeg er meget imponeret over denne lille fjernbetjening til bare 17 kr. fra ebay. En pris der gør, at det også sagtens kan betale sig at kigge ebay igennem efter f.eks. tasker, remme, filtre eller fjernbetjeninger som denne - det kan godt betale sig ved nogle ting!

Er der nogle bestemte ting I sværger til?

-

A few pictures of the things I use for pictures on this blog - two objectives, a remote control & a camera tripod

Likes

Comments

Minela,
Rigtig godt indlæg. Må selv skaffe mig et stativ og en fjernbetjening engang :) minelakahrimanovic.blogspot.com
minelakahrimanovic.blogspot.com
Mette - fashionnursing,
Super indlæg. Jeg bestilte engang en fjernbetjening fra ebay men den virkede ikke til mit kamera. Måske jeg skulle prøve denne.. Til den pris kan det ikke gå helt galt ;)
fashionnursing.dk
STEPHANIE / FASHIONBYSTERUP,
Rigtig godt indlæg (; har selv alle tingene - ikke lige præcist de samme (; men you know (; kan ikke leve uden da (; Knus Stephanie http://www.FashionBySterup.dk
www.FashionBySterup.dk
Julie,
Lyder som en god idé - det kan altså også være lidt svært at leve uden engang imellem :)
www.itsmypassions.dk
Julie,
Tusind tak Mette :) Okay, ja så kunne den jo sagtens være et godt bud! Er også super positiv over, at den faktisk virkede :)
www.itsmypassions.dk
Julie,
Mange mange tak Stephanie - godt du kunne lide indlægget :) Og nej, man kan altså næsten ikke leve uden
www.itsmypassions.dk
alifesection,
Super gode tips. Jeg skal have mig et nyt objektiv, da jeg gerne vil have mine billeder til at blive mere slørede i baggrunden. Må lægge vejen forbi en fotobutik og bede om hjælp, da jeg på inden måde er fotografekspert:-)
www.alifesection.dk
Julie,
Det syntes jeg lyder som en rigtig god idé spørge de professionelle :) Og kan sagtens anbefale et 50mm objektiv til dette job :)
www.itsmypassions.dk
Christine
,
Ved du om fjernbetjeningen passer til alle slags kamera? :) har nemlig selv et Nikon D3000
Julie,
Tror desværre ikke det passer til alle, men det passer i hvert fald til mange :) Du kan se hvilke, ved at trykke på linket :)
www.itsmypassions.dk