BLONDER & STRIBER

>

T-shirt: H&M (similar here) Jeans: Gina Tricot (similar here) Sandaler: ASH (similar here) Taske: Michael Kors Ur: Skagen

Fandt lige disse billeder pre ferie og klipning, men egentlig meget passende til sommervejret eller manglen på samme idag. Er vejr-optimist og tror virkelig på at sommervejret vender tilbage på fuld styrke inden længe, med strandture, store is, grill og shorts - skal vi ikke krydse fingre for det?

T-shirten er et udsalgsfund fra H&M til 30 eller 50 kr. Jeg kan ikke finde den online, men mon ikke den kan opstøves i de fysiske butikker? Den kan i hvert fald anbefales

Tror I også på at sommervejret vender tilbage?

I found these pictures on my computer - perfect for a cloudy day, like today

Likes

Comments

Julie Mænnchen
Julie Mænnchen,
Mange tak skal du have ;) Og dejligt at du kan lide outfittet!
Julie Mænnchen
Julie Mænnchen,
Tak - den er også en favorit! :D
Write a comment...
IP: 82.99.3.229

Autumn/Winter collection - Gestuz did it again!

Som så ofte før, har jeg endnu engang taget fat på altid fantastiske Gestuz og deres a/w kollektion, som jeg er meget imponeret over. Skønt at finde en kollektion som både imponerer & inspirerer på én og samme tid - ikke ofte det sker.

Har altid været glad for de materialer, farver & snit som Gestuz benytter sig af, også derfor jeg ville elske at eje flere af deres styles. Items som jeg beriger klædeskabet med engang imellem, når budgettet tillader det. Syntes det er svært at udvælge nogle favorit looks af de ovenstående, men kan i hvert fald godt blive enig med mig selv om, at paillet delene er meget fine og meget mig! (men det er det hele nu...)

Jeg er pt. ved at gennemrode klædeskabet for at finde ting, der gerne skulle få en ny ejer snarest. Både pladsmanglen & pengepungen er nemlig begyndt at brokke sig - så I kan glæde jer til en helt ny salgsside med nedsatte priser!!

Hvad syntes I, tiltaler kollektionen jer?

-

A few of my favorites from the Gestuz a/w collection - a great mix of rough and feminine materials. I really love the mix of the materials and the model is perfect for this shoot right?

Likes

Comments