Bolig Inspiration #15

Selvom bloggen har været nede størstedelen af dagen, skal I da ikke snydes for et indlæg, især ikke når jeg nu havde lavet et klar til jer. Jeg har samlet nogle af de mange inspirerende boligbilleder som gemmer sig på min pinterest profil (jeg elsker det sted!)

Noget som går igen på nogle af disse billeder er et hvidt gulv, noget som jeg vil elske at have engang, det er bare så pænt! Så om det bliver et hvidt trægulv, epoxy eller lignende, må vi se

Jeg har brugt min søndag i byen med hende her, nu hvor vejrudsigten lovede tørvejr Hav en rar søndag aften ik'?

Even though the blog has been down most of the day, I do have a post ready for you. I have gathered some of my inspirational pictures for the home - enjoy!

Likes

Comments

Ida,
Dejlig inspirations billeder. Jeg drømmer mig til den dag, hvor jeg har mere plads og plads til en lille hygge/skrivebords krog :)
www.idasblog.dk
Anne Cathrine,
Jeg drømmer virkelig om et SMEG køleskab, især i den flotte cremet farve!
www.annecathrinebro.dk
Lullumut,
Hvor er det pænt :-) Jeg skal have vist mit nye skrivebord på bloggen snart. Har desværre væg til væg tæppe i både stuen og soveværelse. Jeg orker bare ikke rigtig det helt store projekt med at få det fjernet, desværre ;-) Og så varmer det jo faktisk dejligt. Ellers ville jeg gerne have et hvidt glatlakeret gulv..
www.lullumut.com
Julie Mænnchen
,
Ja, det er altså også bare så fint og dejligt nok at have et sted at arbejde fra :)
Julie Mænnchen
,
Ja samme her, de er bare så pæne! :)
Julie Mænnchen
,
Ja, det vil jeg i hvert fald meget gerne se :) Og nej, det kan jeg godt forstå at du ikke orker, det er altså også et større projekt ;)
Jette
,
Hej, ved du hvor man kan købe sådan en kalender-plakat som på billede 2? :) Det ser virkelig godt ud