Bolig wanting: Råt træbord

En af de ting som pt. står højest på min bolig-ønskeseddel, må det være et råt plankebord til spisestuebord som f.eks. dette. Jeg søger ofte efter inspiration til disse og overvejer lidt om man skulle give sig i kast med et DIY projekt engang, det kan vel ikke være så svært eller hvad?

Man kan jo bruge et sådant plankebord på mange måder og jeg kan især godt lide mikset at rå planker & klassisk design og jeg er derfor sikker på, at mine Royal Copenhagen eller Kähler ting vil passe godt på sådan et bord evt. med lyngbyvasen midt på bordet med friske blomster (åh de drømme!) Desuden ville det være så lækkert at kunne bruge sådan et bord, når der skal tages pæne billeder til bloggen

Hvad er jeres drømme for spisetuen - måske har I også et plankebord i tankerne?

-

My new big home adventure must be to get myself a rough plank table like this. I think it would look great decorated with classic porcelain like Royal Copenhagen and give the table a twist

Likes

Comments

Sofie Eilersen,
GI MIG, GI MIG! Vil så gerne have sådan et spisebord, og et træstubbe-sengebord :D
www.sofiescloset.dk
Lullumut,
Utroligt pænt. I første omgang vil jeg gerne have et større hjem. Vi har allerede et stort spisebord, og det er der faktisk ikke super plads til.
www.lullumut.com
Julie Mænnchen,
Ja, det bliver så PÆNT! :D
www.itsmypassions.dk
Julie Mænnchen,
Jamen det kender jeg alt for godt - man kan altid godt lige bruge lidt mere plads :) Og ja, vi har vist heller ikke helt plads til et stort spisebord lige pt. :)
www.itsmypassions.dk
Katrine Guldbæk,
Jeg vil også vildt gerne have sådan et bord. Synes det er så fint og anerledes :-)
katrineguldbaek.dk
Julie Mænnchen,
Ja, de er nemlig lidt unikke & anderledes fra alt det, som alle kan finde i Ikea :)
www.itsmypassions.dk