Bomber time

Forår & sol går hånd i hånd med lækre bomberjakker og når temperaturen forhåbentligt snart stiger endnu mere, kan vi endda smide jakken helt. Så forleden tog jeg en ny bomberjakke fra Minus i brug, i det fineste blondemønster. Den er fundet hos Designersandfriends, som jeg også har tippet om førhen. De kører nemlig med gode tilbud på Minus netop nu, blandt mange andre mærker. Hermed er tippet givet videre

Jeg vil smutte ud i køkkenet igen, vi får nemlig hele fem gæster på besøg til aften, så den står på god aftensmad og hjemmelavet cheesecake - elsker bare den ostecreme der..!

-

Just wanted to show you my new bomberjacket from Minus found at Designersandfriends. I am sure looking forward to using more of my bomberjackets and cardigans - love spring!

Likes

Comments

Karina,
Du ser altså bare så fin ud med den bomber jacket :)
www.karina-blog.dk/
Lullumut,
Den er vildt flot. Ligner noget blonder af en art. Håber kagen blev god. Du sender bare lidt til mig ;-)
www.lullumut.com
Ida,
Ih den er fin Julie, Så dejligt et print den har :) Og det lyder bare hyggeligt med venne besøg - kunne du holder dig fra cheesecake cremen? ;)
gravatar.com/idawestphall
Liselotte / Everyday-Couture.dk,
Hvor er den fin :) // Liselotte
www.everyday-couture.dk
Julie Mænnchen,
Lige netop, det er altså lækkert lige at kunne svinge en bomberjakke over skuldrene, hvis det bliver for køligt og tusind tak for det :)
www.itsmypassions.dk
Julie Mænnchen,
Tak for det! Og ja, tænkte at den kunne være meget anvendelig at have i skabet - og så er den jo ikke kedelig at se på :D
www.itsmypassions.dk
Julie Mænnchen,
Mange tak for det - sødt af dig :)
www.itsmypassions.dk
Julie Mænnchen,
Ja det gør det nemlig, syntes det gjorde den mindre kedelig at se på :) Kagen blev bare rigtig god, så den røg også hurtigt - må lige smide et stykke i en kuvert til dig næste gang ;)
www.itsmypassions.dk
Julie Mænnchen,
Tusind tak for det og ja, syntes også at printet var så fint ;) Ja, blev nød til at lade det blive i skålen ( i hvert fald det meste af det....) :D
www.itsmypassions.dk
Julie Mænnchen,
Mange tak for det, er også ret glad for den :)
www.itsmypassions.dk