BRYLLUPSGÆSTER <3

Som I måske allerede har set på Instagram, var vi bryllupsgæster til det fineste bryllup i Løkken sidste weekend. Vi var begge spændte på hvordan dagen ville forløbe, da vi kun har været til ét andet bryllup, i de snart 11 år vi har været sammen - og det var så flot! Vi havde også brug for at samle lidt inspiration til vores eget bryllup, som vi så småt er ved at "planlægge". Anders har jo friet til mig for lidt tid siden i Miami, men vi er stadig ved at finde ud af, hvilken slags bryllup vi gerne vil have, måske I kender det?

Der er så mange muligheder og jeg (vi) kan ikke vælge - jeg hælder både til den helt store fest med venner & familie herhjemme i DK, men jeg kunne også godt finde på at rejse væk med den nærmeste familie og fejre begivenheden sydpå - åh det er ikke nemt!

Jeg ville også lige vise Jer kjolen, som jeg endte i til brylluppet. Den er fra H&M og jeg syntes den ligner en kjole, som koster mere end de 599.- jeg har givet for den. Jeg havde den hjemme i to farver, men endte med at vælge den blå, da den matchede så fint til Anders' blå jakkesæt og både sko & øreringe er faktisk også fra H&M - noget jeg først opdagede da jeg tog det hele på, haha! Så jeg tog min vintage Chanel henover skulderen, for at veje det lidt op imod hinanden. Kjolen er utrolig blød og behagelig at have på, selvom den er lavet i ren blondestof, som nemt kan føles stift, men jeg følte mig så tilpas i den! Jeg kan desværre ikke finde et link på skoene, men de har den fineste sølvglimmer hæl - måske de stadig kan findes i butikkerne?

Ha' en dejlig Søndag piger <3

-

Happy Sunday guys! I wanted to show you my dress, that I wore to a wedding last weekend. We were invited to the most beautiful wedding in Løkken and I felt so comfy in this dress! I found it at H&M and had two different colors to chose from - but the blue one was a perfect match with Anders' blue suit. It's so comfy and the lace is just so soft! Both the sandals and the hoops are also found at H&M

Likes

Comments