Butternut squash suppe

Vi endte med at lave denne cremede squash suppe den anden aften, efter at jeg havde set et par suppeforslag hos den altid dygtige Emily Salomon. Jeg endte dog med at lave min egen version af en butternut squash suppe med pastinakker, kartofler & løg. En suppe som faldt i så god jord herhjemme, at jeg også lige ville dele den med jer kære læsere. Syntes nemlig ikke der er noget bedre end sådan en cremet suppe som denne

Opskrift på ca. 4-5 potioner

1 stk. butternut squash 1 stort løg 1-2 fed hvidløg (efter smag) 1 bouillon udrørt i vand (brugte en maggi terning) 1 stk pastinak ca. 3 kartofler Lidt fløde Salt & Pepper Topping: Cremefraiche & bacon

Fremgangsmåde

Jeg startede med at halvere squashen og tage kernerne ud med en ske, derefter kom den i ovnen i ca. 1 time med lidt olivenolie hen over (giver en god rund smag til suppen). Imens squashen var i ovnen, kogte jeg kartoflerne & pastinakken, hældte vandet fra og stilte dem til side. Derefter svitsede jeg løgene & hvidløget. Squashen tages af skrællen og puttes i en gryde (eller en blender), sammen med de svitsede løg & kartofler/pastinak. Det hele blendes med en stavblender eller direkte i blenderen sammen med salt/pepper, bouillon & fløde. Tilsæt vand eller mælk/fløde til ønsket konsistens Derefter serveres suppen sammen med lidt cremefraiche & stegt bacon på toppen (eller hvad man lige har lyst til) Velbekomme!

Likes

Comments

Lullumut
Lullumut,
Den lyder virkelig lækker :-) Mums.. Og billederne er flotte som altid :-) Tror ikke jeg har smagt sådan en suppe før..
www.lullumut.dk
Julie
Julie,
Så er det bare med at komme igang søde :) Håber du kan lide den!
www.itsmypassions.dk
Write a comment...
IP: 82.99.3.229