Camel & prikker

Frakke: H&M Trend (similar here) Bluse: River Island Jeans: Gina Tricot (similar here) Sko: Sofie Schnoor Taske: Zara (similar here)

Har iført mig et par favoritter, hvor camelfrakken som jeg tilføjede til garderoben sidste år stadig er et hit. Den har bare den helt perfekte længde, farve mm. Dejligt med en frakke, som holder igennem flere sæsoner. Skoene har I jo også set ret ofte efterhånden, og jeg har netop fundet dem med 35% rabat (følg linket ovenover) hvis I skulle være interesserede

Har I foresten lagt mærke til jeans farven? Jeg kiggede nemlig mine seneste outfits igennem og kunne der konstatere, at jeg har haft sorte jeans på, de sidste mange gange. Så nu skulle der lidt fornyelse til - men kender I den der sikkerhed, man pludselig finder i et stykke tøj?

I bought this camel coat last year and it still makes my heart jump

Likes

Comments

Satina Wandel,
Jeg kender det godt! Jeg har en sort chiffon top med åbne sider, som er min go-to til festlige lejligheder! (Dog mest hen over foråret, da den jo ikke ligefrem er varm eller hvis jeg ved, jeg får det mega varmt i løbet af aftenen). Og lækker frakke, i øvrigt! Og jeg synes, du skal holde op med at vifte de støvler på bloggen for jer bliver mere og mere fristet af dem. (og jeg har masser af sko i forvejen...) http://satinawandel.dk
satinawandel.dk
sortegrisen,
Årrrh den jakke er jo helt perfekt! Elsker når man kan genbruge ting flere sæsoner (man er vel jyde... ;b) Pernille
www.sortegrisen.dk
Stine // KISS KISS BANG BANG,
Super lækkert mix :-)
stine-ebbesendahl.dk
Jenni / ByJenni,
Jeg har også en tendens til at gå meget i sorte jeans, men det kan nogle gange være helt forfriskende med et par lyse jeans. De klæder dig super godt! :)
byjenni.dk
Julie Mænnchen
,
Ja, det er altså dejligt med sådanne ting, som man bare ved fungerer, hver gang! :) Og mange tak, haha ja, dem håber jeg altså også snart du får fingrene i - de er jo som sagt sat ned med 35% rabat via linket ovenover, så måske det skulle være en julegave til dig selv? ;)
Julie Mænnchen
,
Ja, den er nemlig så rar og jeps, det er altså fantastisk :)
Julie Mænnchen
,
Mange tak :D Dejligt du kan lide det!
Julie Mænnchen
,
Ja, det er altså lækkert nok at kunne skifte imellem dem engang imellem :) Jeg har desuden lige fået fat på to nye par i de blå nuancer, så nu er der lidt at vælge imellem igen ;)