Dagens - blå basis skjorte

Jakke: Muubaa Skjorte: H&M Jeans: Gina Tricot (similar here) Taske: Erbs & Bjerke Slip-ons: H&M Tørklæde: Black Lily (similar here)

Blå har altid været en af mine yndlingsfarver, derfor jublede jeg også indeni, da jeg fandt ud af at blå ville spille en stor rolle i modebilledet denne og kommende sæsoner

Den blå skjorte fandt jeg i H&M og den kan klart anbefales - den har den helt perfekte løse pasform, den er billig og så er den god at have i basis garderoben pga. den klassiske farve. De fine slip-ons er også nye, men dem skal I nok få lov at se nærmere på snarest

-

Have I mentioned that I love blue? And therefore I have mixed and matched some blue colors in this outfit, where I wore my new shirt from H&M. A shirt which is highly recommendable!

Pictures: Sofie Eilersen

Likes

Comments

Julie Mænnchen,
Thanks - great that you like it Louise :D
www.itsmypassions.dk
Julie Mænnchen,
Tusind tak søde, den er jeg altså også utrolig glad for :) Nok det bedste køb længe!
www.itsmypassions.dk
Julie Mænnchen,
Det er jeg helt enig i :) Og dejligt at du kan lide sammensætningen, syntes også at det blev ret fint ;)
www.itsmypassions.dk
Julie Mænnchen,
Mange tak for det :) Dejligt at du kan lide det!
www.itsmypassions.dk
Ida,
En blå skjorte er et must i min garderobe. Desværre bruges den ikke så meget. Men den du har der er virkelig fin i farven :)
gravatar.com/idawestphall
Julie Mænnchen,
Det kan jeg kun give dig ret i - sådan en, er altså dejlig at have i garderoben :) Og tak for det søde Ida! :)
www.itsmypassions.dk
Karina,
Hvor ser du fin ud :)
www.karina-blog.dk/
Ann,
Årh, det.. DU ser godt ud! Lækkert outfit. Jeg er også på jagt efter den perfekte blå skjorte, har ledt i et par år efterhånden, men jeg kommer til at ligne en der skal til at male sin stue, hver gang jeg prøver én... Så jagten fortsætter. Men tak for inspiration, måske lykkes det engang!
tonightwehavethestars.wordpress.com
Julie Mænnchen,
Tusind tak! :D
www.itsmypassions.dk
Julie Mænnchen,
Mange tusinde tak skal du have - sødt af dig! :) Og ja, det kan altså også bare tage lang tid at finde den helt rette version, men syntes i hvert fald denne fra H&M er et godt bud ;)
www.itsmypassions.dk