Dagens - blonder & røde negle

Strik: H&M Blondetop: Vila Jeans: Gina Tricot Taske: Michael Kors Sko: Duffy

Nøjs hvor er der bare koldt udenfor og det er som om, at der bare er endnu koldere herover i hovedstaden når man løber imellem shows & events. Ville ønske at jeg havde flere uldne sokker og angora strikketrøjer med - de ville sikkert varme i blæsten

Nå, jeg vil rende mod det næste show og så videre mod stylista launch party i aften, da jeg vandt biletter ovre hos acie.dk - så tag evt. et kig med på instagram @itsmypassions

-

An outfit from the other day - filled with lace, angora and red nails

Likes

Comments

Lise/walkinrunout,
Hvor ser det fint ud med blondekanten under strikken... er det en ny top?
www.walkinrunout.dk
Camilla K. Olesen
,
Modeugen må virkelig være en kold fornøjelse, men i det mindste gør du det med stil. Det er så fint et outfit - jeg elsker de forskellige nuancer af blå, grå og hvid/creme. For ikke at tale om de røde negle! Og den der blondekant fra toppen, den er altså lige i øjet! ;)
Julie Mænnchen,
Det er det nemlig - det er altså ikke den nemmeste sæson at afholde modeuge i - især ikke når det sneer, som det har gjort idag ;)
www.itsmypassions.dk
Julie Mænnchen,
Tusinde tak søde Nanna :) Syntes også at kombinationen blev så fin sammen og tak for det, kunne nu godt have brugt lidt varmere temperaturer - men det må blive til sommer :)
www.itsmypassions.dk
Julie Mænnchen,
Tak for det og godt at du kunne lide dem, har haft den stående længe, så nu skulle de altså i brug :)
www.itsmypassions.dk
Julie Mænnchen,
Så er det også på plads og tak for det! :D
www.itsmypassions.dk
Julie Mænnchen,
Tak for det Lise, syntes også at det ville være så fint sammen :) Det gør strikken lidt mere spændende at se på, i et look som dette ;)
www.itsmypassions.dk
Julie Mænnchen,
Tusind tak for det Camilla for ja, det er noget af en prøvelse af være smart klædt på og holde på varmen på én og samme tid :) Lyder som om at det lige falder i din smag, hvilket er godt at høre :)
www.itsmypassions.dk
Ida / Fashionlab,
Flot! Og lækker detalje med blondekanten :)
www.fashionlab.dk
Julie Mænnchen,
Tak for det Ida, dejligt at du kan lide det ;)
www.itsmypassions.dk