Dagens - en sikker vinder

Bluse: Zara (similar here) Jeans: Sparkz Sko: Topshop Ur: Casio Armbånd: Pilgrim (similar here)

Det er jo studentertid, hvilket også betyder at vi idag skal fejre endnu en student i mængden, nemlig min kærestes lillesøster, som netop har afsluttet gymnasiet og er lykkelig (kunne jeg forestille mig) - så det skal da fejres!

Samtidig får I her endnu et sort outfit i en række af flere (lover at næste outfit ikke er sort), men det er jo en nem farve at style og en farve, som man altid kan føle sig sikker i

Har I det på samme måde?

A look from the other day and once again in black (I promise the next one won't be). I always feels safe and comfortable in black - do you feel the same?

Likes

Comments

Eline / My Kind of Fashion,
Du ser smuk ud! Uden tvivl! Elske at klæde mig sort. For stilen og udtrykket kan sagtens variere og accessories kan være med til at give kontrast :)
www.mykindoffashionbyeline.dk
High on Fashion,
Du ser rigtig fin ud JUlie :)
highonfashion.dk/
Nanna Says,
Har det på HELT samme måde med farven sort ;-) Du gør dog outfittet lidt mere "spændende" med transpararent materiale og lyse sko.
nannasays.dk/
Julie Mænnchen
,
Tusind tak søde Eline :) Ja, det kan man lige netop, det er ret smart og alsidigt
Julie Mænnchen
,
Mange tak :) Altid dejligt at høre
Julie Mænnchen
,
Godt at høre, at jeg ikke er den eneste som er glad for farven sort :) Og ja, der er heldigvis mange muligheder for at peppe et sort outfit op :)
Joyce,
Thank you for visiting my blog babe! Love the black top, it looks stunning on you. Check out my new post! xo http://www.baker-of-luxury.blogspot.com
www.baker-of-luxury.blogspot.com
Julie Mænnchen
,
Thank you so much - so sweet of you! :)