Dagens - endnu mere overgangsjakke

Jakke: Sparkz Bluse: Gina Tricot (similar here) Jeans: Sparkz Sko: Pavement Armbånd: Pilgrim Ur: Casio (similar here)

Som lovet får I her resten af outfittet, hvor jeg luftede den fantastiske overgangsjakke Støvletterne har jeg faktisk netop fundet frem fra sidste sæson, men de er stadig ligeså dejlige og anvendelige som sidste år og så har jeg endda lige fundet dem til meget nedsat pris her

Har indtil videre haft en ren afslapningsweekend med te i kruset og regn på ruden. Sådan en weekend som giver mulighed for et par boligprojekter - ophængning af nye billeder, organisering, omrokering mm. Hvad bruger I denne regnfulde weekend på?

Here you have it, the rest of the outfit where I wore my new jacket. It is raining here in Denmark right now, so this weekend have given the opportunity for some home projects - just as I like it

Likes

Comments

Sanne,
Sikke nogle lækre støvler :-)
kunsanne.blogspot.dk
Line - Infashionwebelieve,
Wow et lækkert outfit, og det samme med støvlerne. Desværre er de udsolgt i min størrelse, men det er nok kun godt, ellers var jeg da kommet til at slå til ;) Min weekend er blevet brugt i laveste gear med besøg hos mine forældre.
www.infashionwebelieve.com
STEPHANIE / FASHIONBYSTERUP,
Rigtig lækkert outfit :D og helt perfekt med en overgangs jakke, det må siges at være et musthave på denne årstid
www.fashionbysterup.dk
Julie Mænnchen
,
Mange tak Sanne, dem er jeg også ret så glad for ;)
Julie Mænnchen
,
Mange tak Line! Og nej, der var desværre ikke så mange størrelser tilbage, men kan jo være at nogen var heldige ;) Lyder også som den bedste måde, at bruge en weekend på - dejligt :)
Julie Mænnchen
,
Mange tak Stine og dejligt at du kan lide den :)
Julie Mænnchen
,
Det er den bestemt også - perfekt til vejret pt. og tak for det ;)
Julie Mænnchen
,
Mange tak søde, dejligt at du kan lide stylingen :) Jamen det er da dejligt at høre, altid godt med sådan en god weekend ;)
Julie Mænnchen
,
Mange tak skal du have ;) Ja, dem købte jeg mig sidste efterår/vinter, men de kan findes i få størrelser, hvis du følger linket under billedet :)
Julie Mænnchen
,
Mange tak! :D Ja, det er næsten svært at komme udenom i hvert fald