Dagens - fart over feltet

Jakke: H&M Bluse: Six Ames (similar here) Bukser: Sparkz Sko: ebay (similar here) Taske: Decadent Halskæde: Stine A

Jeg har vist ikke fået vist jer mine fartstribe bukser fra Sparkz - modellen hedder Hirse og er et par bukser, som jeg har haft i kikkerten længe da jeg er vild med deres sporty/enkle look, som kan styles både klassisk med stiletter som her eller dæmpes ned med et par sneakers

Blusen er desuden også ny og fra et lækkert mærke som jeg faldt over hos mig&cramer, da de afholde modeshow og shoppe aften sidste uge, så den blev købt med 40% - det kan vi lide!

Jeg vil vende tilbage til dansk hygge med "Sommer i Tyrol" i fjernsynet efter en vellykket påskefrokost hos familien. Har I været til nogle påskefrokoster endnu?

-

I haven´t shown you my new black trousers with the sporty stripe down the sides - love it! I have styled it quite feminine and classic with a blouse and stilettos here, but it could as easily be worn with a chunky knit and sneakers. Hope you have a great easter!

Likes

Comments

Gittemary,
Skøn jakke, hehe ;) !!! Knus og kram!
Gittemary.com
Line - Infashionwebelieve,
Hvor ser du godt ud Julie! Outfit, location og dig. Jeg er fan ;) Jeg har nærmest ikke lavet andet end at være til påskefrokoster de seneste dage, så det har været helt rart med en rigtig fridag uden planer idag ;)
www.infashionwebelieve.com
Julie Mænnchen,
Tusind tak for det søde og ja, de er nu pæne sammen med lidt hæl :) Jamen det lyder da også super hyggeligt :)
www.itsmypassions.dk
Julie Mænnchen,
Ja ikke? Jeg er også vild med dem og tak! :D
www.itsmypassions.dk
Julie Mænnchen,
Ja, syntes lige at det gav lidt ekstra! :) Og tak for det søde ;)
www.itsmypassions.dk
Julie Mænnchen,
Tusind tak for det Tanja - dejligt at høre at du kan lide dem :) Og ja, de er altså ret gode at have i skabet, da de kan styles på så mange forskellige måder ;)
www.itsmypassions.dk
Julie Mænnchen,
Mange tak skal du have - sødt af dig! :D
www.itsmypassions.dk
Julie Mænnchen,
Haha ja ikke?! :)
www.itsmypassions.dk
Julie Mænnchen,
Mange tak for det Line, det er så dejligt at du kan lide hele sammensætningen ;) Og ja, det kan jeg godt forstå, det er altså også dejligt at kunne slappe lidt af derhjemme, selvom frokosterne er så hyggelige :)
www.itsmypassions.dk
christine,
Fint outfit, det klæder dig rigtig godt :)
christinehs.com/