Dagens - fart over feltet

Jakke: H&M Bluse: Six Ames (similar here) Bukser: Sparkz Sko: ebay (similar here) Taske: Decadent Halskæde: Stine A

Jeg har vist ikke fået vist jer mine fartstribe bukser fra Sparkz - modellen hedder Hirse og er et par bukser, som jeg har haft i kikkerten længe da jeg er vild med deres sporty/enkle look, som kan styles både klassisk med stiletter som her eller dæmpes ned med et par sneakers

Blusen er desuden også ny og fra et lækkert mærke som jeg faldt over hos mig&cramer, da de afholde modeshow og shoppe aften sidste uge, så den blev købt med 40% - det kan vi lide!

Jeg vil vende tilbage til dansk hygge med "Sommer i Tyrol" i fjernsynet efter en vellykket påskefrokost hos familien. Har I været til nogle påskefrokoster endnu?

-

I haven´t shown you my new black trousers with the sporty stripe down the sides - love it! I have styled it quite feminine and classic with a blouse and stilettos here, but it could as easily be worn with a chunky knit and sneakers. Hope you have a great easter!

Likes

Comments

Julie Mænnchen
Julie Mænnchen,
Mange tak for det Line, det er så dejligt at du kan lide hele sammensætningen ;) Og ja, det kan jeg godt forstå, det er altså også dejligt at kunne slappe lidt af derhjemme, selvom frokosterne er så hyggelige :)
www.itsmypassions.dk
christine
christine,
Fint outfit, det klæder dig rigtig godt :)
christinehs.com/
Write a comment...
IP: 82.99.3.229