Dagens - kjole & sneaks

Cardigan: H&M Trend Kjole: Asos (similar here) Sneakers: Skechers Taske: Michael Kors (similar here) Tørklæde: Black Lily

Jeg mødtes en dag til billeder & sladder med Sofie og havde derfor også en mulighed for, at lufte mine nye sneaks som jeg købte med hjem fra USA. Jeg har jo allerede et par sneaks derfra, men da sketchers er åbenbart et stort fænomen derovre, så jeg måtte lige have et ekstra par med hjem til billige penge - de er jo lette som luft og super lækre at have på!

Nu vil jeg gøre mig klar til at hente to søde blogger piger, så vi kan deltage i et spændende Envii event, hvor de nye blogger kollektioner fra Sofie's blog & Clamour4Glamour skal præsenteres. Så jeg håber at have nogle fine billeder fra eventet klar til jer snarest!

-

Some outfit pictures from a day, where i wore my wonderfull sneakers from Skechers, which I brought home from our holiday in the states. Great sneakers at a great price!

Likes

Comments

Julie Mænnchen
Julie Mænnchen,
Tusind tak for det! :) Lige netop, det fungerer nu meget fint sammen og tager lidt af det fine af kjolen, som det er ;)www.itsmypassions.dk
Julie Mænnchen
Julie Mænnchen,
Tak for det Stine! :D Den er altså også meget anbefalelsesværdig :)www.itsmypassions.dk
Write a comment...
IP: 82.99.3.229