Dagens - Lækker grå angora

Cardigan: Vila Bluse: Gina Tricot Taske: Decadent Jeans: Gina Tricot Ur: Casio Armbånd: byBiehl Sko: Pavement Handsker: Markberg

Man kan vist roligt sige, at det har blæst meget i det seneste stykke tid, hvilket man også kunne mærke på disse outfitbilleder, de blev nemlig ret forblæste. Derfor var der også flere af billederne, hvor hele mit ansigt er dækket af vindblæste lokker - sådan er det jo engang imellem med denne kolde årstid & outfitbilleder, de går ikke just hånd i hånd..

Men I kan da i det mindste se et af mine nyere køb, nemlig denne smukke lange cardigan i angorauld fra Vila, som netop er kommet på lager online igen (bare følg linket under billedet). Jeg er vild med dens gode længde og så er den også absurd blød på samme tid

Håber I nyder jeres tirsdag aften derude

-

Wintertime and outfitpictures does not go great together. This resulted in some pretty windy pictures as you can see here. But I just wanted to show you my new long cardigan from Vila, which is perfect for wintertime because of it's long length and the warm angora wool

Likes

Comments

Natulia,
Hvor ser den cardi bare blød og rar ud! Og så passer den jo perfekt sammen med din taske :) Virkelig fine billeder som altid!
natulia.com
Natulia,
Forresten, så kan jeg på min computer ikke se din header? Lidt mystisk :)
natulia.com
Julie Mænnchen,
Tak for det Karina, dejligt at du kan lide det :)
www.itsmypassions.dk
Julie Mænnchen,
Det er den helt sikkert også, dog fnuller den også en del, som angora jo gør :) Men ja, den ligner nemlig én sag der sagtens kunne være meget dyrere end som så, så det er dejligt at Vila også er med på noterne!
www.itsmypassions.dk
Julie Mænnchen,
Det kan man bestemt også godt sige at den er - perfekt til vinteren :) Og tak for det søde!
www.itsmypassions.dk
Julie Mænnchen,
Tak for det søde, blusen er bestemt også et af mine bedste køb - knuselsker den, så det var godt du ville af med den :) Og ja, cardiganen er altså også meget lækker :)
www.itsmypassions.dk
Julie Mænnchen,
Tak for det :) Og ja, den er bestemt fristende - ved jeg alt for godt :)
www.itsmypassions.dk
Julie Mænnchen,
Tak for det Annette, jeg er helt sikkert også glad for den :)
www.itsmypassions.dk
Julie Mænnchen,
Tak søde, det er jeg glad for at høre :) Og ja, den er bestemt også meget blød & perfekt her til vinterkulden ;) Ang. headeren, så prøv lige at ryd din cache på din browser, den har nemlig taget et "billede" af den gamle header og derfor kan den ikke se den nye. Men ryd cache´en, det skulle gerne hjælpe :)
www.itsmypassions.dk
Hosannah,
Du har så meget lækkert på, på en gang! Love it!
www.confessionsofabeautyfreak.blogspot.com