Dagens / Draperet & budgetvenlig

Frakke: H&M Kjole: Gina Tricot Taske: Decadent Sko: Sofie Schnoor

Jeg har længe været på jagt efter flere hverdagskjoler (er man ikke altid det?) og en af dem som jeg har brugt oftest på det sidste, er dette draperede sag fra Gina Tricot

Den kostede mig kun 149 kr. og så er den noget så rar & blød i materialet. Desuden passer den godt til både hverdag samt festlige begivenheder/events. Umiddelbart kan jeg ikke finde den online, men mon ikke at den kan findes i en af de fysiske butikker stadigvæk. I kan desuden stadig opnå gratis fragt online hos Gina Tricot med koden "EXPRESS" (bare et tip!)

Tidligere på dagen vendte jeg hjem med favnen fuld af gule tulipaner & kirsebærgrene efter en hyggelig formiddag med hende her, så boligen er klar på foråret (noget af en udfordring at have favnen fyldt med blomster om bord i bussen - ahem)

-

My new budget friendly dress from Gina Tricot. I love the color and the draped bit makes it perfect for everyday use and great for evening/events too!

Likes

Comments

Jenni // ByJenni
Jenni // ByJenni,
Den er simpelthen så fin og anvendelig. Jeg har virkelig længe forsøgt at få fat i den. Desværre har den været udsolgt i min lokale GT længe :(byjenni.dk
Julie Mænnchen
Julie Mænnchen,
Måske du kan være heldig at Trendsales har den så? :) Men ja, den er virkelig fin :)www.itsmypassions.dk
Write a comment...
IP: 82.99.3.229