DAGENS TIP - Spar 25% på strik

Gina Tricot lokker pt. med 25% på strik & cardigans, hvilket derfor også har kvalificeret sig som "dagens tip". Tilbuddet skulle gerne både gælde online samt i de fysiske butikker

Jeg er specielt varm på denne strik med "halv" rullekrave (hmm.. gad vide om det er en betegnelse?) Og især de her grå farver må være mine favoritter. Find begge modeller HER

Har I forresten lagt mærke til de få reklamer, som er flyttet ind i min sidebar? Jeg er nemlig af den overbevisning at reklamer er ok, så længe de ikke går ind og forstyrrer indlæggene Men hvad siger I, kan I leve med at de er derude?

Gina Tricot are offering 25% on knits like this - I especially love these grey colors Find them right here

Likes

Comments

Lullumut,
Vil bare kalde det en tynd strik med krave? :-) Fine er de under alle omstændigheder. De generer mig overhovedet ikke, så længe de bare holder sig derude :-) Har selv mine der..
Www.lullumut.com
ProvinsMor,
Haha jeg havde så slet ikke set reklamerne før du nævnte dem i indlægget :-) Jeg så tilbuddet i den lokale Gina Tricot og måtte godt nok læge bånd på mig selv for at ikke gå derind og få opdateret garderoben lidt.
provinsmor.blogspot.dk
Julie Mænnchen
,
Ja, det kunne man vel også kalde den, haha :D Og godt at høre søde Louise ;)
Julie Mænnchen
,
Haha, jamen så er de nok ok derude ;) Og ja, det er altså heller ikke altid nemt at holde sig væk, så klap på skulderen til dig :)
Karina,
Hvor ser den bare fin ud ;)
fashgirl.dk/
Julie Mænnchen
,
Bestemt - tror også at den er så lækker :)