Dagens Tip / Ganni design

I kan sikkert godt bruge et godt tip på sådan en blæsende mandag og efter at have set tippet hos søde Rikke, måtte jeg selv forbi en bladkiosk. Så hvis I ikke allerede har bidt mærke i det, modtager man denne gang en specialdesignet Ganni t-shirt med denne måneds Eurowoman. T-shirten fås i både hvid & grå, den er onesize & god som basis t-shirt

Da den er specialdesignet til netop Eurowoman, har den også et tryk forneden med "Ganni loves Eurowoman", hvilket er lidt ærgerligt, men da det er en "reklame vare" må dette tages med. Printet kan dog forholdsvis nemt gemmes væk, ved at bruge t-shirten sammen med en nederdel. Man kan vel aldrig få for mange gode basis items i garderoben vel?

Håber I kan bruge tippet!

-

Just a little tip for my danish readers, that they will/can receive a basic Ganni t-shirt with this months Eurowoman magazine. Love when they put little gifts in the magazine!

Likes

Comments

Tina Virenfeldt,
Jeg har også allerede været i kiosken efter bladet og er så glad for t-shirten - den er så blød :)
tina.virenfeldt.net
nuria,
Jeg blev også ret så glad da det blad havnede i min postkasse med den lækre t-shirt :-) Men ja, det der print er lidt ærgerligt!
nuria.dk
Julie Mænnchen,
Det er den nemlig, tror også den bliver god til sommer :)
www.itsmypassions.dk
Julie Mænnchen,
Ja, det er altid dejligt at få en ekstra gave med i ny & næ - det kan vi ikke klage over :) Og ja, printet skal man lige have i mente & finde en løsning på, når den er i brug :)
www.itsmypassions.dk
Isabella Pernille,
Fedt - tak for tippet! :D
www.isabellapernille.dk
Julie Mænnchen,
Det var da så lidt og godt du kunne bruge det :D
www.itsmypassions.dk