De der aftener

Det er jo fredag, hvilket giver god mulighed for at nyde eftermiddagen & aftenen ekstra meget, da der ikke står hverdag på skemaet dagen efter. Jeg nyder aftenen med et godt boligmagasin, en lækker kop chokolade og disse små chokolade skyer fra Barú

Og hvad lyder mere lækkert end chokolade skyer (ja, jeg ved det ikke..) Skumfidus med havsalts karamel overtrukket med mørk chokolade - jo, det bliver helt sikkert en god weekend! Den varme chokolade har også fortjent en anbefaling - den er nemlig så lækker

I kan finde resten af udvalget fra Barú her, her & her, hvis I skulle være lækkersultne

Jeg vil desuden forkæle jer med en lækker konkurrence på bloggens facebookside her i weekenden, så "like" allerede nu facebooksiden her, og vær klar!

It is soon weekend and I am enjoying my Friday afternoon with a good magazine, a great cup of hot chocolate and these chocolate covered clouds - sounds great right?!

Likes

Comments

Julie Mænnchen
Julie Mænnchen,
Ja, det er nok en smule fristende og kan sige dig at de er gode :) Men kig forbi facebooksiden og deltag, så kan du være heldig at vinde din helt egen potion :)
Line - Infashionwebelieve
Line - Infashionwebelieve,
NØJ hvor ser den lækker ud!! Bliver helt lækkersulten ;)www.infashionwebelieve.com
Write a comment...
IP: 82.99.3.229

Prisen går til...

Den må næsten gå til mig, som ugens slemmeste blogger Jeg har simpelthen haft hovedet i så meget de sidste par dage, at jeg slet ikke har haft tid til bloggen og det må I sørme undskylde. Men nu er jeg tilbage for at vise jer et par nuværende cravings fra Moss Copenhagen, hvor den nuværende dyreprint trend har sneget sig ind over

Nederdelen er desværre allerede udsolgt i min størrelse online, men jeg skal helt sikkert lige holde øje med den, især til prisen på kun 220 kr. Den kunne da være smuk med en basis top hen over sommeren - ikke sandt?!

Nyder I tiden med diverse dimmisions- & studenterfester eller hvordan? Det er en dejlig tid, så husk at nyde den fuldt ud!

-

I must get the award for worst blogger this week. I have just been so busy, that I didn't have time to update the blog - sorry for that. Here are some cravings from Moss Copenhagen - I especially love the animal printed skirt!

Likes

Comments