Deep summer is when laziness finds respectability

Da jeg har arbejdet det meste af dagen i dag og da dette også gentages i morgen, bliver det bare til et hurtigt hej & godnat fra mig i dag, i ét og samme indlæg. Forresten hvor blev sommeren lige af, her i Aalborg regner det pt. ret meget, ikke lige det jeg forbinder med sommer, eller jo måske den danske sommer. Men håber nu alligevel på lidt sol, især til glæde for de mange studenter, som snart skal i gang med en uge fyldt med hestevognsture mm. En uge hvor solen er et must!

Dagen har også stået på andet end arbejde, var nemlig så heldig at blive hentet af kæresten på motorcykel - exciting! Især fordi turen hjem, gik forbi en slikbutik for at hente arsenalet til aftenens hygge på sofaen med en god film Så jeg vil smutte tilbage til sofaen & filmen, håber I får en skøn lørdag ladies!

-

A pretty picture from when the sun shined here in Denmark a couple of weeks ago - would love for the summer to return to Denmark, very soon! Hope you have a great weekend

Likes

Comments

Alexia Dahl,
Det var lidt som om sommeren stak af... men faktisk gør det ikke mig så meget, vil meget hellere have 15 grader end 25 for lejligheden og alt andet bliver u-udholdelig når der er så varmt.. og så synes jeg faktisk regn er hyggelig :)
www.alexiadahl.com
Julie,
Det er rigtigt, det kan skam også hurtigt blive for varmt - især hvis man opholder sig indendørs :)
www.itsmypassions.dk