DENIM ON DENIM

Denimjakke: Asos (similar here) Jeans: Gina Tricot T-shirt: Co'Couture Sneakers: Adidas Smykker: Friihof & Siig

Jeg følte mig faktisk sådan lidt 80'er chic i det her denim on denim look. Jakken røg dog hurtigt af igen pga. varmen, men den er helt uundværlig på de der dage eller aftener, når vinden bliver lidt køligere. Jeg har efterhånden en fornem samling af denimjakker - både nogle med patches, nogle med ripped detaljer og nogle i andre farver. Har I det på samme måde, eller er I slet ikke nede med denimjakker?

Vi tager turen mod Aarhus idag, for selvom byen ikke ligger mere end ca. halvanden time væk, så har vi aldrig været der sammen - og det er på trods af, at vi efterhånden har holdt i hånden i ti år. Så hvis I har nogle tips til gode spisesteder, mustsee butikker eller lignende - så siger I bare til, ik?! Og som I kan se, har jeg taget feriesmilet på - for Danmark er nu ret dejlig, når vejret er varmt som nu - hvem har så brug for sommer sydpå?

Ha' en dejlig dag <3

-

I felt kind of 80's chic in this denim on denim look. Light denim jacket and denim jeans (they are quite good, if you a looking for a new pair - just a tip!). I really love the different options with such a denim jacket, they are just perfect for so many seasons and so good for those cooler summerdays - light and easy to style. I already have an outstanding collection of these jackets - both some with patches, some with ripped details and so on. How many do you have?!

#nouwoutfit

Likes