Dip dye & gode krøller

/Sponsoreret/

Kevin Murphy har lavet disse seje color.bug farver til at pryde hverdagen eller en festlig aften med. Jeg har været så heldig at få lov at teste den lyserøde version, som blev påført på en helt almindelig solskinsdag iført min nye denimjakke & prikkede bukser. Disse festlige farvelader markedsføres som makeup til håret og det kan man egentlig også godt kalde dem. De påføres som om man farvede håret med en tusch, det er nemt at styre hvor man vil have farven & hvor kraftig farven skal være. Et heads up ville være, at man lige skal passe på tøj osv. da farven nemt smitter af. Man kan evt. bruge en gang hårlak, for at forsegle farven & forlænge holdbarheden

Man må sige at farven holdt godt i mit hår, da det har taget flere hårvaske inden farven var helt ude. Så lad lige være med at gøre det inden et bryllup eller lignende

Udover denne fine farve, har jeg også afprøvet denne Moroccanoil Curl Defining Cream, som er god til at fremhæve naturlige krøller samtidig med at den forhindrer krus og indeholder en masse lækkert stads som arganolie og proteiner. Jeg blev positivt overasket over størrelsen på denne creme, samtidig med at virkningen & holdbarheden er rigtig god! Alt i alt en rigtig god investering til hylden derhjemme - Moroccanoil er bare gode til deres kram!

Begge sager kan købes hos Hair247 (som altid står for god & hurtig service samt gratis fragt!) Hvad syntes I forresten om et hårfarve koncept som dette?

-

On a sunny day, I dip dyed my hair with this color.bug product from Kevin Murphy. It is marked as make up for your hair and it sure seems like that, it is easy to use, but took a couple of washes for it to disappear from my blonde hair. It´s great for an evening out and about or a nice detail for the daytime. I also tested the Moroccanoil Curl Defining Cream and was glad to see the size of the product. It is great to highlight natural curls and give them a great finish. Find both at Hair247

Likes

Comments

Nanna Says,
Det er jo virkelig sejt! Selvom det kan vaskes ud, er det ret modigt af dig :-D Jeg elsker resultatet! (og dit outfit også!)
nannasays.dk/
Inez,
Your hair looks great :D, xoxo.
www.pureenlightenedbeauty.blogspot.co.uk
Lise/walkinrunout,
Det er rigtig fint med pink i spidserne... og nu skal jeg altså snart have prøvet det....
www.walkinrunout.dk
Julie Mænnchen,
Lige netop, syntes også at det er ret så smart :)
www.itsmypassions.dk
Julie Mænnchen,
Uha ja, ville ikke turde hvis det var mere permanent end som her - så sejt gået af dig :) Cremen er nemlig rigtig lækker og ja, så dufter den jo godt, hvilket er så dejligt og et sikkert plus :)
www.itsmypassions.dk
Julie Mænnchen,
Tak skal du have Karina :)
www.itsmypassions.dk
Julie Mænnchen,
Jo det gjorde det også en smule for mig, men jeg havde heller ikke opfanget tricket med hårspray inden - ups :) De fås i både orange, lilla, neon gul, hvid & guld :)
www.itsmypassions.dk
Julie Mænnchen,
Ja, men tænkte at nu måtte det prøves! :D Dejligt at du kan lide det fremviste :)
www.itsmypassions.dk
Julie Mænnchen,
Thank you Inez - great to hear :D
www.itsmypassions.dk
Julie Mænnchen,
Lyder som en god idé, bare du husker lidt hårspray for at holde på farven, så den ikke smitter af :) Og syntes bestemt at disse color.bug´s var en nem måde at få det afprøvet på :)
www.itsmypassions.dk