Ebay fund #2

Paillet clutch til ca. 99 kr.

Grå kjole til ca. 63 kr.

Frynsetaske til ca. 63 kr.

Halskæde til ca. 16 kr.

Her har I et par late night favoritter fra ebay - elsker at sidde og kigge de forskellige kategorier igennem, efter nye fund til bilige penge. Syntes desuden det er lidt vildt at tænke på, at man kan købe f.eks. en halskæde til 16 kr. og få sendt den hele vejen fra Hong Kong for dette beløb - vildt at det kan betale sig i længden for dem, at sende det den lange vej!

De tre nederste af disse favoritter kan nemt & sikkert bestilles hjem fra ebay uden fare for ekstra omkostninger til told. Og den øverste paillet clutch kan med fordel bydes på igennem en af de online auktioner, hvor man kan få den langt billigere end de 99 kr. Her starter priserne nemlig helt ned fra 5 kr. Desuden kan det altid betale sig at kigge de forskellige auktioner igennem, inden man gør sine køb, da der ofte kan være mange penge at spare, hvis man bare venter med at byde på det udvalgte item indtil de sidste 30 sek. for at være nogenlunde sikker på ikke at blive overbudt

Håber I har haft en dejlig lørdag - måske med lidt luren på ebay?

-

Some of my late night favorites from ebay Think it is crazy to think about the low prices and the fact that the sellers are willing to send these items on a great journey for so little money - impressive

Likes

Comments

Julie,
Kender det alt for godt fra mig selv, kan slet ikke holde styr på dem alle sammen :) Men nogen gange kan man jo finde noget billigt igennem disse auktioner, hvis man altså husker dem :)
www.itsmypassions.dk
Julie,
Den ser også meget fin ud, overvejer den meget :)
www.itsmypassions.dk
Julie,
Du behøver slet ikke at være bange, bare du holder dig under 80 kr. hvis det sendes fra Hong Kong, så render du ikke ind i tolden, og har endnu ikke oplevet at en sælger ikke har sendt varen :)
www.itsmypassions.dk
Julie,
Tusind tak skal du have :) Godt I kan lide dem!
www.itsmypassions.dk
Julie,
Det er den nemlig - så fin!
www.itsmypassions.dk
Julie,
Man kan helt sikkert finde mange fine sager :)
www.itsmypassions.dk
Sofie.
,
Jeg er også blevet lidt lun på tasken! Hvad betalte du af fragt, told og lign? Så nemlig at de bliver sendt af Hong Kong :s
Julie,
Hvis du tænker på den sorte frynse taske, så har jeg endnu ikke bestilt denne :) Men da prisen er under de 80 kr. er der ikke risiko for ekstra betaling i tolden også selvom den sendes fra Hong Kong eller en anden by uden for EU - håber dette hjalp :)
www.itsmypassions.dk
Louise,
Great items love the clutch and necklace! xx http://liquoriceandpumps.blogspot.nl/
liquoriceandpumps.blogspot.com
Sara,
Wauw, mange tak for en skøn guide til ebay. Jeg er slet utrolig dårlig til at søge på ebay, alt for uoverskueligt. Men jeg er helt vild med den super-billige frynsetaske! Fantastisk ;)
www.sarasskab.blogspot.com