Ebay fund #3

Sommerkjole // Halskæde // Choker // Nederdel // Loafers // Clutch

Så kunne jeg lige finde lidt tid til at poste dagens indlæg, har pt. haft så travlt med diverse dimissioner, sammenkomster osv. men her får I en lille oversigt over de seneste ebay fund - alle sammen ting der frit kan bestilles uden told eller andre former for ekstra gebyr. Så de er altså lige til at klikke hjem til garderoben - er det ikke skønt?! Syntes altid selv det er dejligt med lidt fokus på de sager, som folk ind imellem spotter på det (til tider) uoverskuelige ebay marked. Vi kan jo aldrig få for mange fine sager til de altid billige priser - f.eks. ikke mange steder man kan finde en fin halskæde til ca. 13 kr.

Hvordan har I det egentlig med disse ebay indlæg - er det nogle I kan bruge og kunne I tænke jer flere?

-

Some of the pretty things I have spotted on ebay these last couple of days Hope you like them!

Likes

Comments

Julie,
Will do :) Ja, de er helt sikkert også en favorit her!
www.itsmypassions.dk
Julie,
Ja, sådan er det jo nogen gange - man kan ikke være lige heldig hver gang - men tak for tippet, dejligt at vi kan dele erfaringer mm. her på bloggen, så vi alle kan hjælpe hinanden på rette vej på ebay :)
www.itsmypassions.dk
Didda,
Den er fin kjolen på første billede :) Jeg har faktisk endnu ikke købt noget over eBay. Tænker det kunne blive en dyr fornøjelse :)
Www.idasblog.dk
Vicki,
Ja, det er godt med et par tips!:-D
diamantesbellezza.wordpress.com/
Julie - 99dresses.dk,
Uh, den clutch er faktisk virkelig fin, ikke så stor, men til den pris er det nu meget fristende :-)
www.99dresses.dk
Julie,
Hvis du bare holder dig til toldreglerne, som betyder at du kan købe frit for op til 80 kr. inkl. porto og uden risiko for told, hvis det f.eks. sendes fra Kina (uden for EU) Og du kan frit købe for et større beløb, hvis tingen f.eks. sendes fra Storbritannien :)
www.itsmypassions.dk
Julie,
Den er lidt lille i det ja, men prisen er jo skøn :)
www.itsmypassions.dk
Julie,
Det er det lige netop :)
www.itsmypassions.dk
Sara,
Jeg ELSKER dine indlæg om gode Ebay-fund. Da jeg er en fattig studerende på SU er det vildt fedt med inspiration. Du finder altid gode ting til billige penge - det gør det lidt lettere at følge moden, selvom man ikke har så mange penge. Jeg HÅBER at du vil fortsætte med at skrive disse indlæg, måske gøre dem til et fast gensyn? I hvert fald: Mange tak for super gode indlæg, der altid gør, at jeg kommer til at bestille noget hjem fra ebay :D
www.sarasskab.blogspot.com
Julie,
Lyder godt at du kan bruge dem, det er jo altid rart at høre :) Håber også på, at kunne få lavet dem til et fast indlæg
www.itsmypassions.dk