Ebay Fund #5

Øreringe // Strik // Nederdel // T-shirt // Krave halskæde // Neglelak

Så er det vist på tide med en omgang ebay fund. Denne gang er der sat fokus på lidt guld & glimmer, nu hvor glitter & paillet sæsonen nærmer sig med hastige skridt. Som altid kan alle disse sager nemt bestilles hjem til postkassen, helt uden fare for told, da prisen er under 80 kr.

Har selv bestilt de fine øreringe hjem til den nette pris af 9 kr. inkl. porto fra Kina (kan næsten ikke blive billigere!) desuden har jeg også lige modtaget et par poser med nitter til diverse DIY´s. Er desuden vild med både t-shirten med pailletter & glimmer nederdelen, som begge ville passe helt fint ind i garderoben

Har I bestilt nogle fine sager hjem fra ebay fornylig?

-

A few nice items from ebay, with focus on the glitter season that is just around the corner. I just received the beautiful earrings which will be perfect for this seasons many parties. The t-shirt and the skirt are really beautiful too

Likes

Comments

Marianne Hansen
,
Så fine ting du har fundet:-) Øreringene er det med sån en dims til stikke gennem hullerne med?:-)HiHi ka ik huske hvad den hedder:-) Har du en ide om de evt.er nikkelfri el.? Kh.Marianne
Julie,
Tak skal du have Marianne :) Jo, de er helt ligesom alm. ørestikker med lås og det hele, de hænger bare ned foran :) Jeg ved desværre ikke om de er nikkelfri, men prøv evt. at skrive til sælgeren, kan være de ved det..
www.itsmypassions.dk
Mia Malene,
Åh, hvor jeg elsker kraven! Kunne godt være jeg skulle klikke den hjem - og så til den pris! :)
www.miamalene.dk
Nicoline Berthy,
Sikke nogle skønne skønne ting. De øreringe er virkelig fine og til sølle 9 kr. Jeg kan godt forstå at du har klikket dem hjem, jeg overvejer stærkt at gøre det samme. :)
nicolineberthy.dk
Julie,
Ja, det er jo ikke mange penge man skal af med og flot det er den i hvert fald :)
www.itsmypassions.dk
Julie,
Billige & flotte det er de i hvert fald :) Mindes heller ikke at leveringstiden var så lang på dem, hvilket jo kun er et plus :)
www.itsmypassions.dk
Guapizimo,
Hvor er det vildt øreringene ikke koster mere end 9 kr. når man også tænker på at de kommer helt fra Kina, jeg gav 25 kr. der hvor jeg købte dem og de er virkeligt fine, så jeg kan nu ikke være utilfreds med prisen. Til 9 kr. kan jeg dog kun opfordre dine læser til at KØBE! ;)
www.guapizimo.com
Nina,
Jeg bestilte her forleden de øreringe du viser, glæder mig til at få dem!
cantanta.dk
Julie,
Ja det er jo helt absurd billige priser engang imellem, det er bare med at søge rundt derinde :) Kan slet ikke forstå at det kan betale sig for dem, at sende det mm. til den pris :)
www.itsmypassions.dk
Julie,
Det kan du også sagtens :)
www.itsmypassions.dk