New posts

  EN DAG BLANDT LÆKRE MØBLER

  Jeg brugte noget af sidste weekend på arbejde - men når det omfatter en tur på messe, ja, så er jeg klar! Vi brugte nemlig søndagen på Formland, for at købe ind og samle inspiration til efteråret

  Og hold nu fast hvor er der mange lækre boligbrands derude. Nu står vi jo overfor en flytning inden længe, så det var helt oplagt med et besøg på boligmessen. Man får nemlig en masse lækre indputs til indretningen og jeg har da også allerede udset mig et par ting, som jeg bare skal have til huset!

  Udover messen, var vi også et smut forbi House Doctor's showroom. Jeg har besøgt det før og det er en fryd hver gang. De har de lækreste lokaler og er hammer gode til at indrette små miljøer. Stemningen er bare helt i top! Og så har de den lækreste "bar", som er fyldt op med alt hvad hjertet begærer - vi fik bl.a. de lækreste chokolademuffins, café latte (selvfølgelig....) chokoladetrøfler mm. Alt sammen fra Nicolas Vahé, som også befinder sig i samme hus

  Vi er godt igang med at male ude i huset, sådan at vi bliver klar til start oktober, hvor vi flytter ind. Helt færdig bliver vi nok ikke, men så godt som vi kan. Kan ikke vente!

  Ha' en skøn dag piger

  -

  I spent my Sunday at a interior-fair with work - lots of beautiful things for the home. I gathered some great inspo for our new house - I can't wait to move in!

  Likes