En vigtig faktor

Solen ser ud til at være vendt tilbage og hvis der er noget som jeg syntes er vigtigt at pakke i tasken på vej mod stranden, så er det en god solcreme til at beskytte huden mod bl.a. hudkræft

Jeg er vokset op med Nivea´s solcreme, så den har jeg ligesom holdt ved. Jeg kan rigtig godt lide at de er gennemsigtige og nu har de endda udviklet en version som også er kølende på samme tid (ja, jeg klager ikke). Jeg er specielt glad for deres spray versioner og endnu federe er det, at man nu også kan få deres after sun som spray. Hvilken solcreme pakker I i strandtasken?

I am loving these sunscreens from Nivea and especially the spray versions which now comes with a cooling effect. An important thing to remember when enjoying the summer sun!

Likes

Comments

alice
,
Love this post! Have an amazing weekend my friend! BABYWHATSUP.COM
Vipse,
Jeg bruger som regel dagcreme og makeup med faktor 15 i hverdagen, hvor jeg primært er indenfor. I ferietiden får den så til gengæld hele armen med LRP ANTHELIOS faktor 50 i ansigtet og på skuldre og en nivea faktor 30 på resten af kroppen. Det er ikke altid jeg er lige god til at huske solcremen, men jeg prøver virkelig, for jeg vil gerne bibeholde min babyhud til jeg bliver gammel ;)
www.vibenielsen.dk/wordpress
Ida,
Jeg er også selv rigtig glad for Nivea. Generalt synes jeg bare at de laver rigtig gode cremer og det er altid deres jeg foretrækker :)
www.idasblog.dk
Julie Mænnchen
,
Thanks Alice ;)
Julie Mænnchen
,
Lyder ellers som om at du er rigtig god til at huske solcremen i hverdagen, hvilket jo er godt :) Og ja, det ville da være lækkert at kunne bevare sin bløde hud hele livet igennem ;)
Julie Mænnchen
,
Ja, der giver jeg dig helt ret - de laver nemlig nogle rigtig gode produkter ;)