Endnu et kapitel

I dag var sidste dag hos mit praktiksted og det kvitterede de med en stor, flot buket blomster, et sødt og velskrevet kort og sidst men ikke mindst et gavekort på 500.- til Aalborg Storcenter Meget mere end jeg havde forventet og turde håbe på!

Det har været en god oplevelse, spændende at komme ud på en arbejdsplads og fungere som en del af teamet på lige fod med de andre grafikere - en oplevelse jeg bestemt kun er blevet bedre af Jeg kan slet ikke begynde at beskrive hvor mange tips & tricks jeg har opfanget igennem disse sidste ti uger - alle ting der ruster mig bedre til den eksamensperiode jeg snart bevæger mig ind i

Nu skal denne fredag aften bare nydes med hyggelige stunder og ren afslapning Hvad skal jeres fredag aften gå med?

-

Got these beautiful flowers and this gift card from my internship

Likes

Comments

Frk. Smed,
Sikke en flot afskedsgave du har fået. Det lyder til at det var været en virkelig god praktikplads. Sørg endelig for at holde kontakten med dem til fremtidige jobmuligheder ;) Min fredag aften har stået på hjemmelavet pizza og en gang X-factor. Den store oprydning af lejligheden må vente til i morgen ;)
www.FrkSmed.blogspot.com
Amalie,
Mange tak for din kommentar på min blog. Bliver altid så glad, når der er nogle andre bloggere, der besøger min blog. Har ikke så forfærdeligt mange besøg. (; Flot buket blomster! :) Hey, forresten hvordan kom du egentlig forbi min blog, kunne være meget sjovt, at høre om? (:
www.amaliealexandra.yup.dk
Julie,
Jamen det var da så lidt - altid dejligt at være på besøg hos andre blogs :) Mener jeg fandt din blog igennem en kommentar på en anden blog Husker du at deltage i konkurrencen: http://www.itsmypassions.dk/2012/03/vind-en-bio-oil.html
www.itsmypassions.dk
Julie,
Ja ikke - blev helt overvældet, havde jeg slet ikke forventet :) - Men der er jo ikke noget bedre, end at blive overasket med gaver Lyder som en god idé med at gemme oprydningen :)
www.itsmypassions.dk