Endnu et vidunder

For nogle måneder siden fandt jeg denne dækpen fra Vichy Normaderm på apoteket Endelig en dækpen der faktisk har en dækevne - syntes tit man ender med noget udueligt noget, men denne virker rent faktisk!

Selve stiften kan rulles ud lige som en læbestift, hvilket gør at den ikke knækker. Samtidig med at den dækker små pletter, har den også en udtørrende effekt - så den har en dobbelt virkning

Den kan købes på apoteket & her

-

Finally a spot treatment pen that really works - this is from Vichy

Likes

Comments

Mette - fashionnursing,
Ej hvor fedt. jeg kunne virkelig godt bruge en god lille 'cover-up' og så er den jo perfekt at have i tasken. Og til at betale også kan jeg se - win ;)
fashionnursing.dk
Ditte,
Jeg har lige købt en fra Gosch (yes!), der er grøn, og trods den vilde farve er den simpelthen så god, fordi grøn modvirker rød. Den hedder Click'n Conceal Stylo Anti-cernes - 04 Anti Redness :) PS. Det er da bare den smukkeste skål, du har din dækstift til at ligge i. Hvor er den fra?
kreativdagbog.blogspot.com/
Julie,
Den har nemlig den helt perfekte størrelse :) - Den er også altid med i min pung lige pt.
www.itsmypassions.dk
Julie,
Lyder smart - kan være den skal afprøves engang, det er jo altid skønt med nye vidunder produkter der virker :) - Skålen er fra noget der hedder "The Moood" - den er købt i Bahne for ca. 1/2 år siden
www.itsmypassions.dk
edinburg tx apartments,
Super post! Love what you do!
www.rentrgv.com
Julie,
Thanks so much :)
www.itsmypassions.dk