Farverig sommer

Her sent på en søndag aften er det tid til et par smukke billeder af farverige sommerjeans Fandt disse billeder hos Shopbop blandt deres forskellige lookbooks og kunne ikke andet end blive inspireret. De friske & sommerlige farver er med til at minde en om de dejlige danske sommerdage, som forhåbentligt snart vender tilbage til os!

Har pt. kun et par meget blå jeans som repræsenterer lidt farve i klædeskabet, men kunne da sagtens forestille mig, at klædeskabet kunne have godt af mere farve i jeans sektionen. Og lige pt. kan man jo finde disse slags farverige jeans i ret mange butikker rundt omkring i landet - så muligheden for en farverig garderobe er bestemt til stede. Og det er jo ret så fint her til sommeren, eller hvad syntes I - er I mere til det sikre valg i form af denim farvede eller sorte jeans?

Håber I har haft en dejlig søndag, herhjemme har den stået på REN afslapning pga. en mindre bytur med mine fellow grafisk designteknologer i går, ret mærkeligt at man pludselig ikke skal se dem hver dag mere, efter to hele år

-

A few inspirational pictures from Shopbop and their lovely lookbooks Hope you get inspired by all the beautiful colors

Likes

Comments

Julie,
Ja, det er som om at jeansene alligevel popper frem fra billedet selvom det er holdt i de samme farver - fine er de i hvert fald :)
www.itsmypassions.dk
Julie,
Lyder også fine :) Men ja, de blå der øverst er bestemt også min favorit!
www.itsmypassions.dk
Julie,
Kender det jo alt for godt selv, farver kunne jeg sagtens bruge mere af :)
www.itsmypassions.dk
Julie,
Det ville da være dejligt hvis de bare kunne flyve ind - helt gratis og det hele :)
www.itsmypassions.dk
Sisse Lykke,
Det er virkelig nogle fede billeder! Smukke, smukke farver :)
Sisselykke.dk
Julie,
Ja ikke? :) Blev helt fanget af dem, da jeg faldt over dem på Så smukke!
www.itsmypassions.dk
Nanna,
Wow, de er vildt fede de billeder. Jeg ejer ikke nogle farvede jeans, men det ser altså vildt lækkert ud. Alle dem du viser der, ser i hvert fald skønne ud. Og ja, meget sommerlige.
www.nannasmed.dk
Julie,
Blev også selv hurtigt fanget af disse fine billeder, er vild med farverne :) Kan være du skal have nogle farvede jeans efter dette :)
www.itsmypassions.dk
Sierra,
love the colors! great inspiration!
sierranovotny.blogspot.com
Julie,
Good to hear you like it :)
www.itsmypassions.dk