FAVORIT TRENCH & NYE STRIBER

Jakke: H&M (similar here) T-shirt: Gina Tricot Jeans: Gina Tricot Taske: Erbs Denmark (similar here) Sko: Sofie Schnoor (similar here) Tørklæde: Fransa

Åh fredag, det bliver man aldrig helt træt af vel? Jeg har i hvert fald nydt min solrige fredag, fået klaret et par møder, svaret på et fyldt mailboks osv. Jeg ville egentlig bare lige vise Jer min nye stribede t-shirt fra Gina Tricot og så klapper jeg i hænderne over, at jeg atter kan hoppe i min sorte og meget lette trenchcoat fra H&M, som jeg købte sidste år, den er simpelthen et must

Jeg ser meget frem til en afslappende aften med god mad, film, evt. endnu en lækker kop kaffe fra min nye fine Dolce Gusto maskine & en lille slikpose (man er vel på kur...) Håber også at I får en dejlig aften!

An old friend has seen the daylight, my beloved black trench coat from H&M. I also wore my new striped t-shirt, found on sale, which is always a good idea. Have a great friday night!

Likes

Comments

Eline / My Kind of Fashion,
Fredag er så velkomment! Så skønt et outfit søde. Og den trenchcoat er også bare så lækker :D
www.mykindoffashionbyeline.dk
Tina Lentz,
Skønt outfit søde <3 elsker striber !! :P Dem kan vi ikke få nok af ... Så dejlige billeder og du stråler bare :D rigtig go weekend til dig <3
www.everyday-couture.dk
Line - Infashionwebelieve,
Noget af det jeg har glædet mig aller mest til ved foråret, er også at kunne finde den trenchcoat frem fra gemmerne, så jeg deler din glæde ;) Tror aldrig jeg bliver træt af den. Eller striber for den sags skyld ;) Super fint outfit!
www.infashionwebelieve.com
Katrine Guldbæk,
Er ret vild med din fine jakke - dejligt at man endelig kan begynde at trække de noget tyndere jakker :-). Og sig mig? Har du ikke tabt dig en del? :-)
www.katrineguldbaek.dk
Julie Mænnchen
,
Mange tak søde Karina :) Dejligt at du kan lide det!
Julie Mænnchen
,
Lige netop, dem kan man ikke få for mange af :D Og tusind tak!
Julie Mænnchen
,
Helt sikkert! :) Og mange tak søde, den er jeg også bare så glad for ;)
Julie Mænnchen
,
Tusind tak søde og ja, samme her! :D Og så mange gange tak for de søde ord smukke! <3 :D
Julie Mænnchen
,
Kan jeg sagtens forstå, den er også bare så dejlig :) Tror heller aldrig jeg vil skille mig af med min, det er den simpelthen for dejlig til ;) Og tak!
Julie Mænnchen
,
Helt sikkert, det er nemlig så lækkert at man kan det :) Og jo, har tabt mig en smule pga. kuren og træningsprogrammet, så det er jo skønt! Dejligt du kunne se det ;)