Favorites - De små ting

Jeg elsker når der er smukke blomster i lejligheden - prøver derfor så vidt som muligt, altid at have friske blomster at se på herhjemme
...elsker især når de er placeret i en smuk Kähler vase i blå farver

Og det er skønt når der er plads til lidt inspirerende kogekunst på den nye reol fra IKEA - har heldigvis en hel hylde fuld, så der kan skiftes lidt ud engang imellem

Der var sørme også plads til et par nye smukke æsker fra Søstrene Grene - holdt i temafarverne

Syntes det var på tide at vise jer nogle af de fine sager, der pt. pryder min hverdag & gør den endnu bedre - det er jo ofte de små ting som gør forskellen i en travl hverdag med tusinde pligter & opgaver. Jeg elsker som sagt at have friske blomster herhjemme, men de bliver oftest købt når de er på tilbud - disse liljer fik jeg f.eks. for 15 kr. hvilket jeg kun syntes er en helt fin pris! Vasen har jeg efterhånden haft i noget tid, men jeg har været lidt øm over for den og derfor ikke brugt den som vase, men bare som pynt (...kender I det??) Men nu er den tid ovre og den er begyndt at holde disse fine blomster - det overlever den også nok. Ellers er det bare dejligt med nye sager til hjemmet f.eks. som de fine æsker fra Søstrene Grene, som så fint pynter på hylden og så er de jo forholdsvis billige

Håber også at I har ting derhjemme, der løfter jeres humør igennem dagen - dem kan man ikke få nok af!

og tak for jeres deltagelse i Pilgrim konkurrencen - så skønt at se, at I kan lide præmierne og har lyst til at deltage! Jeg trækker meget snart de to vindere og I kan sagtens begynde at glæde jer til en ny & meget lækker konkurrence snart!

-

Some of the favorites from our home right now - it is often the little things that makes you smile and I really like that concept, so I have tried to collect some of my "little things". I especially love having fresh flowers in my home and I try to get these as often as possible

Likes

Comments

Nanna,
Der er nu intet som friske blomster - det kan jeg kun give dig ret i. Jeg elsker specielt mine orkideer når de blomstrer, synes simpelthen det er noget af det smukkeste at kigge på.
www.nannasmed.dk
Lullumut,
Hvor ser det hyggeligt ud, især med de friske blomster :-) Jeg har ikke så meget pænt herhjemme for tiden ;-) Men jeg krydser fingre for, at jeg kan nusse om hjemmet om et par mdr. :-)
www.lullumut.dk
Carina Trinhammer,
Årh, hvor er det hyggeligt. Jeg forsøger også at have friske blomster så ofte som muligt! :)
www.trinhammer.com
Julie,
Orkideer er bestemt også smukke, har også et par stykker herhjemme, som jeg elsker at kigge på, når de blomstrer :) Man ved aldrig hvornår de påtænker sig at blomstre dog ;)
www.itsmypassions.dk
Julie,
Ja, det bliver dejligt når det hele er færdigt igen hjemme hos dig - der er nu ikke noget bedre end at kunne slappe af i vante omgivelser derhjemme :)
www.itsmypassions.dk
Julie,
Det er nu også skønt! Ville elske at have friske blomster hele tiden, eller en have fyldt med flotte blomster man kunne plukke kvit & frit :)
www.itsmypassions.dk