First of its kind

Jeg begyndte jo som sagt på et design/sykursus her midt i August - et kursus, hvor jeg med tiden gerne skulle lære tilskæring, syteknikker, materialelære og meget mere - syntes allerede at det fanger mig, så det er jo skønt!

Og her i går blev jeg så endelig færdig med min første kreation, nemlig denne pencilskirt nederdel med høj talje, som jeg også har vist et sneak peak af på Instagram, til jer som følger med der (find mig under Juliemypassions). Stoffet er noget som jeg har fundet i IKEA til hele 15 kr. for noget tid siden og syntes faktisk det kunne være lidt fint som en nederdel, som kunne bruges sammen med en basis top i enten hvid eller sort, for at bryde det feminine i nederdelen. Derudover var det også lige det jeg havde ved hånden

Er meget stolt af min første kreation (med alle dens førstegangs fejl..) og er sikker på, at der kommer mange flere af slagsen med tiden - det er jo ret sjovt! Hvad syntes I forresten om den?

-

My first creation from my design/sewing course - I think the fabric could be very nice together with a basic tee or top

Likes

Comments

Katja,
ej hvor er den fiin, jeg kunne også rigtigt godt tænke mig sådan et kursus..
fashionbysobczak.blogspot.com
Julie,
Mange tak Katja :) Håber også at kunne lære en hel masse nyttigt på dette kursus, så jeg får noget erfaring med til fremtidige job mm.
www.itsmypassions.dk
Eeyorenyk,
Hej og mange tak for din besked på min blog. Har du selv været på ferie i Rom? :) Jeg har desværre aldrig rejst så meget og som ung og udeboende fra jeg var 17 var der bare ikke sindssygt mange penge til den slags - Eller til noget andet nærmest. Det er først nu der er kommet sådan mere styr på det økonomiske og jeg føler at jeg kan lave en fed opsparing. Men så vil jeg også ELSKE at se en masse af verden, opleve alle de store vidundere og møde forskellige kulturer. :)
www.cautious.dk
Julie,
Jamen det var da så lidt - ja, har selv været på en mindre ferie til Rom med familien for et par år siden efterhånden. Bestemt en skøn oplevelse :)
www.itsmypassions.dk
Lullumut,
Hvor er det sejt, den er super cool :-) Ville ønske jeg selv kunne sy.. bare noget :-) Så ville jeg opbygge en hel garderobe :-)
www.lullumut.dk
Julie,
Tusind tak Louise, syntes også selv at den er blevet ret fin :) Ja, det ville være dejligt at kunne opbygge sin garderobe præcis med de items man kan forestille sig :)
www.itsmypassions.dk
Ida / Fashionlab,
Et tillykke er næsten på sin plads? TILLYKKE ;) Den er virkelig blevet flot!
www.fashionlab.dk
Julie,
Et tillykke kan man altid bruge - tusind tak skal du have :) Godt I kan lide den, betyder meget!
www.itsmypassions.dk
natascha coester,
Den er virkelig pæn! Hvor er du bare god :)
nataschacoester.dk
Julie,
Mange tak skal du have Natascha - hvor er I bare søde :)
www.itsmypassions.dk