Fitness & flot gear

Top: Casall Bukser: Kari Traa Shorts: Kari Traa Sports BH: H&M Kettlebells: Reebok Sko: Adidas T-shirt: Nike Måtte: Casall

I starten af maj indmeldte jeg mig i Fresh Fitness, da de kørte Black Label tilbud pga. åbningen af en ny afdeling i Aalborg. Dette Black Label tilbud giver mig mulighed for at træne med kæresten et par gange om ugen, samt mulighed for at tage en gæst med, hvilket er så smart!

På grund af denne træning, har jeg også allerede forelsket mig i flere fitness items fra blandt andet Adidas, Nike & Casall, da man ikke må gå ned på udstyret i træningscenteret (ikke sandt?). Jeg har især forelsket mig i de fantastiske pink sneakers fra Adidas, som ville passe rigtig godt sammen med flere af tingene på collagen ovenover, blandt andet den fede t-shirt

Jeg er overbevist om at lækkert træningstøj & udstyr gør en hel del for selvtilliden i centeret & booster motivationen til at træne mere regelmæssigt. Jeg er allerede begyndt at nyde de ugentlige ture derop, så mon ikke bikini-sæsonen bare kan komme an!

Hvad med jer, drømmer I om et bestemt stykke træningstøj/udstyr lige pt.?

-

I have started working out in a new gym here in Aalborg called Fresh Fitness. Therefore I have started craving fab fitness gear in bright colors and I especially love the pink sneakers from Adidas, which matches all the items above

Likes

Comments

Maria Due,
Jeg drømmer om nogle nye løbesko, så jeg kan forbedre min løbetræning. Derudover er der jo altid alt for meget lækkert løbetøj man kunne købe sig fattig i. Er særligt vild med bukserne fra Kari Traa!!
halvmarathonpaahundrededage.bloggersdelight.dk/
Natulia,
Jeg er helt enig! Jeg tror virkelig også at den øger lysten til at træne, når man har noget nyt og lækkert træningstøj på :) Nike er nok mit foretrukne mærke, nok mest af vane. Så jeg har udset mig en masse lækkert træningstøj derfra..
natulia.com
Cfashion,
Jeg er ret lun på Kari Traa, deres træningstøj er vildt lækkert!! Og personligt løber jeg lidt hurtigere i flot gear ;-)
Cfashion.dk
BRUUN by BRUUN,
Super lækkert gear - der findes ingen bedre motivation end det :-) /Linda
www.bruun-by-bruun.dk
Julie Mænnchen,
Ja, det har du nemlig helt ret i - har også et par kortere tights herhjemme som er så gode lige pt. :) Men skal vist også have fat på et par shorts engang :) Lyder godt med lidt forkælelse, det har man også fortjent oven på sådan en omgang - håber det gik godt :)
www.itsmypassions.dk
Julie Mænnchen,
Lyder også som en god oplevelse og ja, er også glad for nike, da både mine løbesko samt ene par tights er derfra :) Skal lige have set nærmere på det mærke du nævner, kender jeg nemlig ikke til, så tak for tippet :)
www.itsmypassions.dk
Julie Mænnchen,
Det er altså også vigtigt med de rigtige sko, især når det gælder løbetræning :) Ja, man kan nemlig sagtens købe sig fattig i lækkert træningsgear :)
www.itsmypassions.dk
Julie Mænnchen,
Ja, så føler man sig pæn & lækker allerede inden resultaterne af træningen kan ses :) Kan også rigtig godt lide nike og har også allerede et par ting derfra, dem vender man nok altid tilbage til på den ene eller den anden måde :)
www.itsmypassions.dk
Julie Mænnchen,
Ja, det er nemlig rigtig lækkert - er vild med de fine farver i serien :) Lyder godt med lidt ekstra fart over feltet, når du ifører dig nyt lækkert træningstøj :)
www.itsmypassions.dk
Julie Mænnchen,
Lige netop - det er nu dejligt at kunne føle sig lækker under træningen :)
www.itsmypassions.dk