Flot beige & sorte vipper

Jeg vil lige tippe jer om to af mine absolutte favoritter fra makeup-skuffen pt. Jeg er og bliver fan af en nem & praktisk makeup rutine og kan godt lide at holde mig til et simpelt look. Derfor har jeg også haft stor glæde af ovenstående øjenskygge "chubby stick" fra Clinique. En stift som er nem at have med i tasken og endnu nemmere at påføre, da man ikke har brug for en pensel

Mascara har jeg også altid haft en specielt forhold til, da jeg fra naturens side allerede har lange og fyldige vipper. Og trust me..., det er altså en større opgave at finde en mascara, som ikke fremhæver vipperne alt for meget eller giver ekstra volumen. Men nu er min søgen vist ovre, jeg er i hvert fald blevet glad for denne "Lash power mascara" også fra Clinique, som har en forholdsvis simpel børste med korte og tætte børstehår. Et godt lille tip er, at den holder super godt på trods af både regn & travle tider - så ingen panda øjne her!

Hvilke makeup favoritter har I for tiden?

-

I want to show you some of my absolute makeup favorites right now. I am fond of a simple look and this "chubby stick" and "Lash power mascara" provides just that and fits nicely in my bag - perfect! Hope you will give me your vote for the Danish Fashion price - find me at the middle of the page

Likes

Comments

Camilla - Cfashion,
Åhh jeg er vild med Clinique's produkter! Deres makeup er fantastisk, specielt deres mascara :-) jeg har meget lange vipper fra naturen, jeg går altid en stor buen udenom dem der giver ekstra lange vipper! /Camilla
Cfashion.dk
Vipse,
Vandfast mascara er et must for mig - kan slet ikke have at der er en risiko for at det løber og sætter sig fast under øjnene :)
www.vibenielsen.dk/wordpress
Milana - TastyPrettyThings,
Jeg er blevet rigtig glad for Cliniques produkter i 2013. Jeg har den samme mascara og er helt vil med at vipperne er så bløde selv med mascara på! Det føles virkelig ikke som om man har noget på, synes jeg. Jeg har også været heldig med mine vipper da de er meget lange, men mascara bruger jeg trods alt hver dag {når jeg skal på arbejde f.eks.} :)
tastyprettythings.dk
Julie Mænnchen,
Ja, de er altså også bare lækre - det er disse "chubby sticks" i hvert fald :)
www.itsmypassions.dk
Julie Mænnchen,
Kan jeg sagtens forstå - det naturlige look virker nu også bedst for mig :) Det andet kommer hurtigt til at se for voldsomt og malet ud ;) Og ja, der kommer altså også kun et enkelt lag mascara på her, men ja, det er nu dejligt ikke at skulle have mere på :)
www.itsmypassions.dk
Julie Mænnchen,
Ja, er altså også blevet stor fan af deres mascara - den fungerer bare! :D Og ja, dem kan vi altså ikke bruge til noget, men de er svære at komme udenom
www.itsmypassions.dk
Julie Mænnchen,
Nej, det er altså også en træls ting :) Selvom denne kan fjernes med varmt vand, så ryger den altså ikke af pga. sved, regn eller lignende - perfekt :)
www.itsmypassions.dk
Julie Mænnchen,
Ja lige netop - de føles hverken stive eller som om at man har mascara på - så smart og lækkert :) Men ja, ofte holder jeg mig til mascara til fest, events osv :)
www.itsmypassions.dk
Lucy
,
Julie Mænnchen,
Thanks and great to hear from another fan ;)
www.itsmypassions.dk