FLYTTEROD OG NYE OMGIVELSER

Jeg er ikke blevet helt væk, det lover jeg. Jeg har været, og er stadig dybt begravet i flytterod, efter weekendens flytning. Så her sidder vi, omgivet af flyttekasser og usamlede møbler, som skal findes hoved og hale i. Flere af vores dygtige flyttefolk bestående af venner og familie, mente helt sikkert at vi sagtens kunne være flyttet direkte i hus, med alt det habengut vi har samlet til os efterhånden - men nu starter vi lige med en fire værelses lejlighed ik?!

Jeg håber snart at være tilbage for fuld skrue, men indtil da, håber jeg at I kan bære over med mig. Kan I ha' en dejlig aften!

I am almost back, I promise! But after a move into a new apartment, this takes almost all of my time at the moment. Have a great evening!

Likes

Comments

Lullumut,
Glæder mig til du er tilbage igen :-) 4 værelser lyder godt nok lækkert :-) Vi flytter i hus med 3 værelser. Måske vi skulle have fundet noget større, haha. Jeg er også ved at drukne i ting..
www.lullumut.com
Camilla Julie,
Åh, hvor spændende!! Jeg glæder mig til at se jeres nye sted :) http://camillajulie.looklab.dk/
camillajulie.looklab.dk/
Katrine Guldbæk,
Glæder mig til at se glimt af dit nye hjem :-)
www.katrineguldbaek.dk
Maria Hoffbeck,
Tillykke med en 4 værelses lejlighed :-) Og glæder mig til at se billeder. Smukt foto du har lagt op af plante og dør, som passer og klæder hinanden i en smuk harmoni :-) Held og lykke med flytning og kommen på plads.
www.mariahoffbeck.blogspot.com
STEPHANIE / FASHIONBYSTERUP,
Held og lykke med flytningen :D det skal nok blive godt, når man begynder og kan se en ende på det hele .
www.fashionbysterup.dk
Julie Mænnchen
,
Mange tak søde - har også helt savnet bloggen og Jer :) Og ja, man finder hurtigt ud af hvor meget man har skrabet til sig, når man pludselig skal pakke det hele ned ;)
Julie Mænnchen
,
Mange tak og ja, jeg glæder mig også til at vise det frem :)
Julie Mænnchen
,
Mange tak søde, jeg glæder mig også til at vise Jer det ;)
Julie Mænnchen
,
Mange tak skal du have ;) Bliver godt når vi er helt på plads ;)
Julie Mænnchen
,
Mange tak! :D Og ja, det er dejligt at det går stille og roligt fremad ;)