Forkælelses konkurrence - Bellevuebox

 

Hermed præsenteres den lækre konkurrence, som jeg jo har lovet jer siden i går Denne gang er det i samarbejde med Bellevue, som sætter en af deres nyeste bokse på højkant, nemlig denne populære Champagne Brunch for to personer - brug den sammen med en veninde, din mor, kæreste, søster eller en tredje

"Glæd jer til at nyde alle favoritterne fra morgenbordet, frokostbordets glæder samt lidt til den søde tand - og nydelsen bliver absolut ikke mindre af, at de mange lækkerier skylles ned med førsteklasses, liflig champagne" - bellevuebox.dk

Alt I skal gøre for at deltage

Følge bloggen på Bloglovin - her

Like konkurrence indlæget på Bloglovin (det lille hjerte) - her

& Fortælle hvorfor netop du, bør vinde denne lækre boks

 

Håber I har lyst til at deltage og held & lykke til jer alle

Konkurrencen løber til og med lørdag d. 30/6

Likes

Comments

Katrine
,
Jeg vil gerne vinde, da jeg sjældent ser min mor og vil gerne overraske hende med en tøsetur helt alene med hende :-)
Jeanne D.,
Jeg vil gerne overraske min kærest, - vi har begge haft et meget hårdt år, og hverdagen med 3 børn suser af sted i højeste gear, uanset hvem og hvad vi har måtte sige farvel til. Sådan en boks kunne blive et rart lille åndehul, - og når jeg nu sidder og tænker over det, så trænger vi virkelig meget til det. Tak for Chancen :)
dideriksen86.blogspot.com/
Lullumut,
Hvor fint :-) Jeg ville invitere min mor på brunch :-) Hun kommer desværre alt for lidt ud, og det er også alt for sjældent, jeg ser hende. Så hun trænger til en mor-datter dag :-) Det gør jeg også ;-)
www.lullumut.dk
Rikke Neipart
,
Min kæreste og jeg har snart 4 årsdag og jeg vil brug Bellevue gavekortet til at bruge på os selv den dag og forkæle min kæreste :)
Katrine Jensen,
Jeg vil rigtigt gerne vinde den her box, da min kæreste og jeg stort set aldrig ser hinanden, og når vi endelig har råd til den dyre togbillet er der ikke råd til at gå ud at spise og noget i den stil. Det ville jeg utroligt gerne glæde ham med (:
snomme.blogspot.com
Marlene Høj
,
Skøn konkurrence - Hvis jeg er den heldige, så vil jeg invitere kæresten med :) Med tre børn i alderen 11 år, 21 mdr og 8 mdr, så kan man let glemme hinanden, så en brunch på tomandshånd vil ikke være af vejen - Og så skal morgenen jo være stille og rolig, så børnene må hellere tage på overnatning. Smart med en brunch med indbygget børnepasning!
Betina,
Jeg synes at min mor fortjener sådan en brunch sammen med mig fordi hun lige har fået konstateret stress og angst, og fået at vide at hun aldrig kommer til at arbejde igen. Hendes psykolog har sagt at hun skal være god ved sig selv, og hun skal forkæles, og det vil hun da helt sikkert blive med sådan en brunch :)
www.thevanilladreams.net
Behrouz Shoaibi
,
Jeg skal vinde, fordi skal på en date snart og vil gøre alt for vi to hygger os meget på daten. Gavekortet kan hjælpe og give os en god oplevelse. :) Liked din sider :)
Julie - 99dresses.dk,
Ih hvor lækkert, den gad jeg godt vinde. Krydser alt hvad der kan krydses og følger dig selvf. allerede :-)
www.99dresses.dk
Julie - 99dresses.dk,
hehe hov, og nå ja, jeg ville selvfølgelig forkæle min søde veninde med den, bare fordi hun fortjener det :-)
www.99dresses.dk