GLAD & TILFREDS

Hej Piger - jeg vil bare lige kigge ind og sige Go' Søndag til Jer alle <3 Jeg glemmer tit at sige det, men jeg er uendeligt glad for Jeres engagement her på bloggen og gode humør i kommentarfeltet - det betyder meget for mig og det lille fri-univers, som jeg efterhånden har skabt her og som jeg elsker at bruge tid på!

Jeg var tidligt oppe lørdag, da vi skulle fejre dobbelt 60 års for mine forældre. Jeg har sådan glædet mig til denne weekend og det ved jeg også, at de har - så det var lækkert med en dejlig dag - høj sol, masser af smil, tapas og snitter fra Lagkagehuset. Har I nogle skønne planer for dagen i dag eller for næste uge, for den sags skyld?

Her trækker regnen indover. Så udover at rydde op, efter festen igår - som strækkede sig udover en 12-13 timer, så står tid med benene oppe i sofaen, også på programmet idag

<3

-

One happy Sunday face - I just wanted to check in and say how happy and grateful I am for you guys and your sweet comments and so on - here on the blog. It means a lot for me <3 Last night we celebrated my parents and their 2 x 60 years birthday. Such a great day/night with smiles, good food and so many good times!

Likes

Comments

celinelundqvists
celinelundqvists,