Go Ginza med vennerne

For få dage siden blev en Essie´s nye spring collection afleveret på matriklen. Jeg har nemlig været så heldig at vinde denne æske med flotte farvelader hos Emilie Delance

Da jeg er total Essie nybegynder, var det en fryd at vinde en æske fyldt med flotte lakker fra netop Essie. Penslen er tyk, påførelsen er nem, dækevnen god & holdbarheden suveræn - bedre bliver det ikke! Lige nu har jeg farven "hip anema" på og det er en rigtig klar & frisk rød farve, så jeg ser frem til at afprøve de andre farver her igennem sommeren

Hvad er jeres erfaring med Essie lakker?

-

A few days ago I received this spring collection from Essie, that I have won at Emilie Delance. I love the spring friendly colors and I am looking forward to trying them all out. Right now I am wearing the red "hip anema" which looks great!

Likes

Comments

Lullumut,
Nøj hvor er du heldig, elsker Essie :-) Mest pga. de fine farver, men flasken er nu også, og lakken holder godt :-)
www.lullumut.com
Baysen,
Elsker Essie! Især efter der er kommet nye pensler til... Er helt vild med Bond With Whomever, som jeg allerede har, men drømmer også lidt om Madison Ave-hue og Go Ginza. Lilacism er iøvrigt også en helt fantastisk farve.
www.polishinglife.wordpress.com
Katrine Guldbæk,
Heldige dig ;-). Så smukke farver og så alligevel seks af slagsen :D
katrineguldbaek.dk
Clara
,
Jeg har kun haft en essie-neglelak, men den holdt desværre meget dårligt - helt blød og ridsede meget nemt. En billig neglelak fra et high street tøjmærke eller supermarked holder bedre end den gør. Måske har jeg bare været uheldig og købt en dårlig flaske - alle andre elsker jo essie... Jeg købte den pga. den meget smukke farve, lapis of luxury. Jeg elsker blå neglelak!
Ida / Fashionlab,
Essie er et favorit brand hos mig! Og farverne er endnu engang helt fantastiske! :) Tillykke med den flotte præmie!
www.fashionlab.dk
Julie Mænnchen,
Ja, jeg klager i hvert fald ikke og ja, farverne er nu ret fine :)
www.itsmypassions.dk
Julie Mænnchen,
Ja, det er altså dejligt med en bred pensel, hvilket gør dem meget nemmere at påføre :) Glæder mig også lidt til at afprøve Madison Ave-hue, den er nemlig så fin :)
www.itsmypassions.dk
Julie Mænnchen,
Ja, det er dejligt med et godt udvalg :)
www.itsmypassions.dk
Julie Mænnchen,
Jeg tror også det kommer meget an på vores forskellige former for negle, nogle har stor succes med et bestemt mærke, hvor andre nærmest ikke kan have dem på uden at de skraller af.. Men syntes egentlig disse fungerer meget godt for mig og så er farverne jo fine :)
www.itsmypassions.dk
Julie Mænnchen,
Tak for det Ida, jeg er i hvert fald også meget glad for dem & farverne :)
www.itsmypassions.dk