God mad, en blå ælling & hyggelige stunder

Kan I desuden spotte hunden på naboskibet?

Har vist helt glemt at vise jer disse billeder fra starten af måneden, hvor kæresten & jeg besøgte den lille husbåd "Den Fede Ælling" i havnen i Aalborg. Jeg havde købt 2xfrokosttallerkner, som vi benyttede en lettere regnfuld dag, som det også ses på billederne. Dette gjorde dog hverken oplevelsen eller omgivelserne mindre hyggelige. Jeg kan desuden godt lide at benytte mig af disse halvpris tilbud, som florerer rundt pt., syntes det giver en god mulighed for, at komme lidt ud til forskellige steder og prøve ting, som måske ellers ikke havde opdaget

Vi blev budt velkommen af caféens skibshund (som forresten var meget venlig), derefter kunne vi tage plads hvor end vi havde lyst på båden og derefter blev den flotte frokosttallerken serveret for os. Kunne rigtig godt lide de forskellige skåle & små gryder, som de havde brugt til præsentationen af denne ret (som det også ses på billederne - så hyggeligt)

Helt sikkert en oplevelse som jeg klart kan anbefale - priserne er som de nu er alle steder, maden var god & atmosfæren meget hyggelig, så tommelfingeren i vejret herfra. Benytter I jer ofte af sådanne halvpris tilbud?

-

A few pictures from a visit on a houseboat/restaurant here in Aalborg. We each enjoyed a lunch plate, served in bright colors, a cozy atmosphere and great views

Likes

Comments

BRUUN by BRUUN,
Dejligt at du havde en god oplevelse der - jeg var uheldig med maden sidst og fik en madforgiftning. Dejligt sted - og super service, dog ;-)
www.bruun-by-bruun.dk
Julie,
Åh ja, kan jeg egentlig godt huske du skrev noget om - men ja, servicen er i top og stedet utroligt hyggeligt :)
www.itsmypassions.dk
Julie
IP: 82.99.3.229