God te på kolde dage

Jeg er sikkert ikke den eneste, som hygger mig gevaldigt med et varmt krus te i hånden, nu hvor temperaturerne falder udenfor. Derfor elsker jeg også en god te, som f.eks. disse fra Kusmi te. Jeg har netop fået fat på en St. Petersborg (adlink) med citrus, røde frugter & karamel, en Jasmine Green Tea med grøn te med jasmin blomster, en Organic Green Rooibos med afrikansk rød te samt en Detox med grøn te & et hint af grapefrugt - alle gode versioner

Jeg kan rigtig godt lide helheden når det kommer til en hyggelig kop te (når man nu ikke drikker kaffe..), derfor er jeg også vild med den flotte indpakning som teen kommer i. Desuden smager det altid ekstra godt, når det serveres i smukt porcelæn, som f.eks. i mine krus fra Lisbeth Dahl. Hun har desuden lavet en ny kageopsats i sorte & hvide farver, som jeg også er ret så vild med! Måske man skulle have en ekstra til samlingen?

Har I smagt teen fra Kusmi Tea eller er I mere til kaffe?

-

I really love a great cup of tea, when it gets cold outside and especially my new teas from Kusmi Tea

Likes

Comments

Katrine Guldbæk,
Jeg elsker te og gerne en spændende én af slagsen. Har dog aldrig prøvet den fra Kusmi :-)
katrineguldbaek.dk
Tine Lildballe,
Jeg er ret begejstret for kusmi, men det er længe siden, at der er kommet nye smagsvarianter ind på min hylde derfra, da jeg også er blevet godt forelsket i den tehandler der ligger i Aabenraa og som har virkelig meget god te! Men mine yndling er nok Prince Vladimir og Strawberry green Tea :)
Www.frokenfregne.blogspot.com
Julie Mænnchen,
Ja, det er altså også lækkert at prøve noget nyt - det kunne jo være at det var den næste yndlingssmag ;)
www.itsmypassions.dk
Julie Mænnchen,
Der er heldigvis også så meget i sådan en dåse - den kan jo holde længe, når man også drikker andre te varianter ind imellem :) De lyder også lækre dem som du omtaler :D
www.itsmypassions.dk
Rikke,
Åh, jeg elsker Kusmi! Så uendeligt velsmagende og velduftende te i så yndige og dekorative dåser. Jeg er selv ellevild med 'Anastasia' og 'Strawberry Green Tea'.
www.paperbackcastles.blogspot.dk